20 år siden

Endelig fyraften

Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Jeg er lige kommet hjem fra min far og er blevet lidt støvet, så et bad vil gøre godt.. Skal lige koble lidt af før at jeg når der til..

Hushjælpen og jeg blev enige om at han virkelig får valuta for pengene, sådan som han slider på tøjet.. Vi fik fyldt en sort sæk med tøj som skulle kasseres og så var vi endda søde. Han kunne ikke forstå at det var så slemt, for han købte da 6 kort ærmet og 6 lang ærmet skjorter for 2 år siden. Så måtte jeg lige fortælle ham at der er noget der hedder slidtage, når man bruger dem 365 dage om året.. Måske skulle jeg havde sammenlignet hans skjorter med Mercedesen.. Det tror jeg at jeg gør hvis han kommentere det igen.

Påhænget ringede 5-6 gange imens at vi var der.. Han viste godt at han ikke skulle lade hende komme... Men jeg ved at han er kørt direkte ned for at hente hende efter at han havde sat mig af..

Jeg er ked af at jeg reagere sådan over for ham mht. til hende, for han har aldrig kommenteret dem som jeg har kendt før efter at det er gået i stykker..Det syndes jeg er storsindet.. Men hun bringer så meget negativitet med sig som person og væremåde, at jeg kan ikke lade være med at reagere.. Og specielt efter at jeg går og gør rent efter hende..

Nå men jeg vil have flyttet lidt på mit eget støv ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig fyraften er publiceret 18/05-2004 19:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.