20 år siden

Brat opvågning

Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Jeg startede på arbejde her til morgen som jeg plejer at gøre (ca. kl. 03.30 ) og fandt hurtig ud af at der ikke var den store gang i midtbyen..Så jeg valgte at blive i det distrikt som min far bor i, og som også omfatter sygehuset.. Der gik heller ikke lang tid før at jeg fik skadegangen... Det var noget af en overraskelse. da det var Michelle og hendes veninde der kom humpende ud.. Michelle var blevet overfaldet inde i byen, og havde bla mærker efter kvælertag på halsen, en kæmpe bule i panden og rifter på arme og ben..

Hun fortalte at de havde været inde et sted hvor der havde været en kvinde i 30´ene, som gentagende havde kastet og spyttet isterninger efter hende.. Hun havde bedt hende om at stoppe, men det var endt med håndgemæng imellem hende og kvinden.. Hvor kvinden havde hevet hende i håret og hun havde bidt hende i armen.. Michelle var blevet fastholdt af udsmideren og senere smidt ud fra stedet.. Det var også fair nok !!
Men uden for stedet var der kommet en mand som havde været i selskab med kvinden, og havde slået Michelle omkuld og taget kvælertag på hende. Politiet blev indblandet og Michelle blev sendt på skadegangen, for senere at anmelde sagen ved politiet.

Det var så der jeg kom ind i billedet.. Jeg tog med ind på politigården sammen med Michelle og hendes veninde.. De skulle selvfølgelig begge afhøres hver for sig, og jeg måtte ikke deltage som Michelles bisidder.. Noget som jeg vil have undersøgt om det kan være rigtig...
Betjenten var sur og træt og gik mere op i om Michelle havde taget stoffer, hvortil hun gentagende gange måtte fortælle ham at hun var stærkt modstander af disse.. Jeg opfattede hende bestemt ikke som særlig beruset, eller påvirket om man vil.
Enden blev, at kvinden som Michelle havde været i håndgemæng med også havde anmeldt hende, og da det var påstand mod påstand ville politiet ikke gribe ind i den sag.. Aller højst med en bøde for værtshusorden..

Det var først senere at det er gået op for mig, at han ( betjenten ) slet ikke havde gjort noget ud af det overfald hun var udsat for uden stedet.. Og som hun ellers havde afleveret en skrivelse fra sygehuset til den betjent som havde taget imod hende.. Michelle har lidt kendskab til hvem manden er, idet hendes far kender ham.. Jeg har så ringet til hendes far og fået til at undersøge hvad manden hedder til efternavn og adr.. Han var fuldstændig chokeret, og fortalte at manden er 41 år og ca. 2 meter høj, en bodybuilder type.. Og så skulle han overfalde vores lille datter som er 163 m høj, og som han nemt kunne holde ud i strakt arm.. Hmm

Sig ikke at der ikke sker noget i mit liv... Jeg syndes konstant at der kommer noget nyt ind.

Hun skal op på politigården og snakke med den betjent som var på stedet i eftermiddag.. Claus tager med hende der ind !!

Og så til noget helt andet, min dejlige svigermor kommer med toget senere i dag.. Hun vil overraske hendes ven ved at være her når han kikker forbi i morgen, inden at han tager videre til Sjælland.. Han har fået at vide at han skulle have noget med her fra, men han ved bare ikke at det er hende ;-)

Jeg glæder mig til hendes / deres selskab..

Nu vil jeg ud og se, om jeg kan finde nogle fredelige mennesker som vil køre med mig ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brat opvågning er publiceret 21/05-2004 08:39 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.