20 år siden

Run på

Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
12 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det er virkelig noget af en omvæltning, når vi til daglig bare går 2 personer her hjemme og så har ungerne hjemme på weekend.. 3 stk. blev det til i sidste weekend. Men med alt taget i betrækting gik det rimelig godt..
Jeg skulle køre André ned på gården søndag, og havde taget den mellemste med. Han er husets lille kommende landmand og nyder at komme en tur på landet… Den mindste ville hellere se en fodboldkamp, så det passede mig fint at der ikke var nogen diskussion om hvem sin tur det var til at tage med. Deres søskende kærlig kører på det højeste for tiden så jeg vil ikke have dem med begge to.

På vejen hjem sad vi og snakkede om løst og fast.. Han kom ind på emnet hans mor og omtalte hende i store vendinger, og fortalte hvor ked af det han var.. Jeg sagde til ham, at jeg ville blive meget ked af det hvis det var mig der blev omtalt sådan, hvortil han svarede – Det tror jeg at hun er ligeglad med, som med alt andet.. Hun gider ikke engang at lytte når jeg har noget som jeg gerne vil fortælle, og som betyder noget for mig.

Jeg syndes virkelig at hun har et problem, men jeg ved at hvis jeg åbner munden og fortæller hende om hvad der rør sig i hendes drenge, vil det blive opfattet som en endeløs kritik fra min side, og der vil ingen grænser være for hvad hun kan finde på for at genere. Det er jo sket før !!
Han gav udtryk for at han gerne ville flytte hjem til os, noget som han også har gjort tidligere… Vi snakkede frem og tilbage, og jeg smurte lidt tykt på mht. pligter og hus regler i hverdagen. Jeg gjorde ham klar at der var forskel på hverdag og weekend, og at der højst sandsynlig ville blive en masse ballade med hans mor.. Men han var ligeglad, for det kunne ikke blive værre !!
Drengene ved at vores dør altid står åben for dem, og at de altid vil være hjertelige velkommen.. Men det har været svært når de må være alle steder, med undtagelse af hos deres far for deres mor.

Prikken over i´et hvis man kan kalde det det, var at den store af drengene kom i går og spurte om han måtte flytte hjem til os efter sommerferien, når han skulle begynde på hans uddannelse.. Han sagde at han havde snakket med hans mor og det var okay for hende.. I mine øre lyder det forkert, og jeg er ikke helt sikker på om hun har forstået ham rigtig…For så mister hun jo børnepenge til ham….

Vi er enige om, at vi godt vil tage kampen imod deres mor, amtet som sagen sikkert bliver sendt til og en mulig retssag.. men vi skal være 100% sikker på at det er det drengene ønsker.. Alt andet kan give mere rav i det, end der i forvejen er.

Så puha, men ellers går det godt ;-)

Min far´s hushjælp kommer i dag. Jeg ringede lige til hende og spurte om hun ønskede min hjælp.. Jeg fik et stort og klart JA TAK.. Så jeg tager der hjem efter arbejde i dag.

Min far havde vist snakket med min søster i går, og givet udtryk for at han overvejede at rejse en tur over til hans fætter i Canada.. Jeg har flere gange opfordret ham til at tage turen fordi at han flere gange har været inviteret, men han bryder sig ikke om at rejse alene..
Som børn var vi syd på hvert år, og senere havde han mine børn med skiftevis.. Men han havde lidt svært ved at håndtere at Michelle som er født blondine ( Nu sorthåret punker ) var meget omsværmet.. Og senere André som havde hans personlige problemer.. Og som situationen er omkring ham nu, får han ikke lov til at tage ham med.. Min far er jo en retfærdighedens mand, så når den ene ikke kan rejse, kan den anden heller ikke…
Min søster gider ikke og rejse med ham mere, og slet ikke nu hvor hun har sit og se til. Og jeg……Jeg skal jo passe firmaet imens ;-)

Jeg håber at min far er frisk og udhvilet i dag. For hvis jeg kender hushjælpen ret, så skal hun nok hundse rundt med ham ;-)

Jeg vil lige ud og se om jeg ikke lige kan tjene en million – milliard på no time..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Run på er publiceret 18/05-2004 08:41 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.