Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Mine udendørs planer er gået lidt i vasken.. Jeg havde ellers planlagt at skulle ud og ordne kanter på græsplanen, men det bliver ikke i dag... Jeg er bare så træt og mør.. Gab Gab... Selv besvarelse at mail er kommet på standby for i dag.. Så det må være slem ;-)

Vi var ramt af ekstrem travlhed på arbejde i dag, så det blev lidt senere før at jeg kom hjem end det plejer at gøre i weekenden. Normalt tager jeg hjem omkring middag, plus-minus afhængig af om der er noget at lave, og så ind og få et par timer så jeg kan være lidt frisk sammen med familien. Men i dag hvor jeg kom senere hjem, er der ingen skønhedssøvn til mor her.. Jeg må bare ignorere min dynes kald...

Jeg har snakket med Michelle igen i dag.. Hun har det stadig godt, og hygger sig gevaldig med hendes veninder. André har også ringet. Han er på weekend ved hans far og var på biludstilling et eller andet sted, men lyd til at have det godt.. Så når mine unger har det godt, så har jeg det også..

Claus har fødselsdag i morgen, så vi skal hygge os i morgen aften.. Jeg skal på arbejde igen, men VIL hjem tidligere end i dag..

Så på snarlig godnat ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godt mør er publiceret 29/05-2004 18:10 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.