20 år siden

Den smukke svanes død

Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
I dag, fra mit vindue af, ser verden lidt trist ud - de grønne træer smitter ikke af på himlen - som en enkel rød strømpe kan gøre en hel hvid maskinvask lyserrød, men det gør ikke noget, for solen er der alligevel, bare indeni og hvis jeg nu skruer ekstra meget op for styrken, kan det jo være at jeg på et tidspunkt ville lette:-)
Lette...har altid godt kunne tænke mig at flyve og i de drømme, hvor jeg gør det, bruger jeg mine arme til at styre med, jeg basker ikke med dem, eller med noget andet - jeg flyver bare ved magiens hjælp. Henover byens tage, flyver jeg, over skoven, forbie søen og videre rundt. Det har altid været èn af de bedste drømme, jeg har haft, for følelsen af frihed er helt overvældende:-)
Dagen i går, var ikke andet end helt vidunderlig! Jeg stod tideligt op, for at være inde på uni 15 minutter i syv. Læsegruppen begyndte kl. 11 og fortsatte til kl. 14 - det var sidste dag, for læsegruppen, fordi èn af medlemmerne skal op til eksamen i næste uge. Det var lidt vemodigt, for denne læsegruppe bliver aldrig mere den samme, da vi til næste semester, ikke skal have de samme fag. er den dømt til døden, men hvilken død. En smuk svanes død, hvor mindet og savnet altid vil være til stede, bagved en bunke andre ting, vil søen være der med svanen i.
Jeg skal intet andet end...læse i dag! :-) Nu er der 13 dage, til jeg skal til eksamen og de kommer til at gå meget hurtigere, end jeg kan tro.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den smukke svanes død er publiceret 04/06-2004 07:53 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.