11 år siden

Long time no....

Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 4 dage siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Hej igen

Det er godt nok langt tid siden, at jeg har fået skrevet nogle bevingende ord i min dagbog herinde....
Jeg kom sådan til at tænke på siden, da én af mine FB venner (som, jeg mødte herinde), skrev en stor advarelse om, at juice en porre, og bagefter så drikke det i en slurk.... :-D Smilede, og blev glad over, at jeg har mulighed for, at læse hendes statusopdateringer grundet denne fantastiske side!
Bekendtskaber, venskaber, kammeratskaber...you name it! Verden er fuld af vidunderlige mennesker, som vil berige ens liv!

I dag, har jeg gået en 2 timers lang tur med min hund, Aslan. Vi (Aslan, min kæreste og jeg), bor 2 min. gang fra Frederiksberg Allé = Frederiksberg Have, og min lille firbenede ven, eeeeelsker ture der går den vej :-)
På vej hjem fra turen, der møder vi så et stk celebre kvinde på tur med sin hund. Kvinden er et godt stykke over de 60, og smuk som bare pokker!! Det samme, må jeg sige om hendes hund, som var en blanding mellem et stks svensk og X (jeg fik historien, men desværre havde jeg svært ved at få blikket og tankerne væk fra kvindens øjne - da de bestemt ikke har samme farve). Ikke stirre....ikke stirre.....(tænkte hun) Men, det kunne jeg nu alligevel ikke lade være med....
Smalltalk, og et:' Vi mødes jo nok igen'. Samt et:' God tur'. Afsluttede min korrespondance med et stk. celebre, smuk, sød, hunde-elskende og venligt menneske.

Nyd livet, og aftenen derude :-) På snarlig gensyn :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Long time no.... er publiceret 02/10-2012 18:48 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.