Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Ja så har vi jo været til melodi grand prix:-) og det var virkeligt sjovt. min store kærlighed var der selvfølgelig, men da han var på scenen stod han så langt ude i siden at det var umuligt at se ham..( snøft hulk ) ej okay , jeg fik vist set ham nok til at jeg overlever, nu er det jo også snart jule hal-bal:-):-):-):-):-):-):-)
før vi tog derhen var jeg også lige inde og shoppe med min veninde. Hun har bare det vildeste økonomi problem. Hun har et godt job, det vil sige at hun får 50 kroner i timen, og arbejder hele weekenden, hvar weekend. Hun havde 2000 kroner med i dag. Jeg havde 800 for jeg skulle kun have lidt julegaver, og et par bukser. Hun købte: Støvler, sådan nogle rigtigt undskyld mit sprog men luder støvler, men tynd hæl, hvor man kan høre at hun kommer, fordi hælen siger ligesom hvis man har højhælet sko på. Dem syntes jeg egentligt at vi er for unge til at gå med, vi begynder at gå i tøj der gør os mere og mere voksne, og så når vi bliver for voksne, begynder vi at gå i tøj, der skal få os til at se yngre ud, ret komisk...
så købte hun en lak taske... det siger også lidt, en digital bagevægt til sin mor, en video film til sin lillebror, en vinterjakke, og et par bukser.... jeg kløbte et par bukser, gave til min storesøster, jeg vil ikke skrive hvad, for måske læser hun det, gave til min veninde, noget af en gave til en anden af mine veninder og ikke mere. det er sådan at når vi er ude og handle har hun altid for mange penge, og det hele handler om hende, hun skal have.. og hun skal have... hvis jeg så brokker mig, så siger at hun da også skal have noget, som om vi ikke lige har jordet op og ned af gågaden for at finde det hun skal have. og hvis man står og kigger på noget, og hun har kigget så kommer hun altid og siger om vi ikke kan gå, for hun skal også lige ned og have..... men sådan er livet nok, eller hvad????

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget melodi grandprix!!! er publiceret 01/12-2001 00:06 af hopeless.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.