Karate, Kursus - og noget

at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Nøøøj, det' varm!

Nu er 2. dag af jobsøgningskurset overstået. I dag har vi siddet og kogt i et lille lokale fyldt med computere, som har bidraget til yderligere varme i rummet. Puuuha.

Men det er nu hyggeligt - kurset. Jeg vidste ikke rigtig, om jeg skulle give kage eller noget i morgen, men så besluttede jeg at gøre det. Hvorfor ikke få lidt ekstra glæde ved at give noget? Til gengæld har de sagt, at de vil synge for mig..hahaha...

Ud over det, så har jeg faktisk svært ved at forholde mig til fødseldagen. Eller "svært" er måske også forkert udtrykt - jeg har bare ganske enkelt ikke forholdt mig til det. Jeg har ikke inviteret nogen, har ikke tænkt på nogen ønsker i tilfælde af at nogen spørger...hvis vejret er godt i morgen (OG DET ER DET JO), så tager vi nok aftensmaden med ud til stranden...hvis det regner (OG DET GØR DET JO IKKE), så tager vi i biografen.

Ak ja, snart er jeg halvvejs mod de 40.....eller...halvvejs i i 30'erne...halvvejs mod de 40 er vist bare ønsketænkning......goddamn...hvem der bare var 20 igen!

Jeg knokler videre med karaten. Er nået til et punkt, hvor jeg bliver arrig på mig selv over ikke at kunne teknikken. Jeg roder rundt i nogle af øvelserne. Ved jo godt, at jeg først lige er startet, men for h...hvor er det dog irriterende. Jeg SKAL gennemføre denne sæson. BASTA!

Nå, men det var bare det jeg ville sige.

HEJ

Nå ja, og så vil jeg da lige fortælle, at vi om lidt vil tage ud på Marselis Lystbådehavn og spise fordi vi ikke gider lave mad. LÆNGE LEVE DOVENSKAB OG LUKSUS.

V

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Karate, Kursus - og noget er publiceret 10/08-2004 19:09 af Eva Søndergaard (Volapyk).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.