Goju-Ryo og aldersstolthed ;o)

Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 11 dage siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 9 dage siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Eller faktisk Okinawa Goju Ryo Karate. Ja, det er så det område jeg lige er begyndt at udforske mine evner inden for. Det har jeg indtil videre brugt 4 timer på, og kan sige med det samme: mine evner er godt gemt væk.

Armbøjninger, altså de rigtige - dem hvor man IKKE ligger på knæene, og ikke med flade hænder på gulvet, men på knoerne på trægulvet. På en skala fra 1 til 5, hvor ondt tror du så lige det gør, kære dagbog??? Korrekt, det kvalificerer sig til et 7-tal. MEN - jeg kæmper videre. Jeg VIL gennemføre 1. sæson, så kan jeg altid tage det videre forløb op til revision inden 2. sæson.

Det er lidt pudsigt. Nu har jeg fulgt Dotts dagbog i mere end 1½ år, og nu går vi pludselig til karate på samme hold. I går kom hun over til mig og sagde, at de var et par stykker, som havde talt om hvor gammel jeg mon var. Hun havde skudt mig til 28 og hendes datters bud var 24. Hold da kæft, jeg kunne næsten ikke være i lokalet for min egen stolthed..*gg*...og især da jeg jo altså bliver 35 i næste uge. Det måtte jeg lige fortælle min 30-årige kæreste, da jeg kom hjem. Det kan godt være, at han er yngre end mig, men han ser altså ældre ud....hehehe. Det hører til sjældenhederne efterhånden, at jeg bliver skudt yngre end jeg er. Det var jeg ellers vant til, men var så småt ved at indse at alderen måske havde indhentet mig..haha.

Nå men, de 2 scorede i hvert fald nogle point ;o)

Hvad mere? Jo, i eftermiddag bliver jeg hentet af en veninde, så tager vi hjem til hende. Hun er alene hjemme, så vi skal rigtig hygge i aften, når hendes datter er blevet puttet. I morgen skal vi spise brunch på deres dejlige terasse (dyb misundelse), male børneværelse og ?

Jobsøgningen vil jeg ikke udtale mig om.

God weekend til alle.

Volapyk

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Goju-Ryo og aldersstolthed ;o) er publiceret 06/08-2004 14:03 af Eva Søndergaard (Volapyk).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.