Endnu en dejlig dag...

Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ja, i aften var jeg "på arbejde" på Toldkammeret. Det ER altså et dejligt sted, og man møder så mange søde mennesker... Nu f.eks. iaften, der mødte jeg en meget charmerende kvinde, der ikke alene var optimistisk men også havde selvtillid og begge dele var sgu ÆGTE - ikke noget irriterende, påklistret, som det som oftest, i hvert fald, VIRKER! Det er altså DEJLIGT at møde den slags mennesker!!!!

Nå. Da jeg så kom hjem lå der et herligt brev på boyfriend.dk fra en venlig jævnaldrende herre, der gerne ville skrive sammen med mig, fordi han aldrig havde mødt en feminin hetero'. Den slags logik kan man jo ikke stå for, vel? Så jeg svarede selvfølgelig straks. Nu må vi se, hvad han så siger. Krydser i hvert fald fingre for, at er noget der vil udvikle sig til et fast pennevenskab...

Nå. Lidt tilbage igen. FØR jeg kom "på arbejde" idag var jeg hos Ragna i Antikvariatet. (Hun er nu sød - hun er en af dem, der kan holde mig lidt ved jorden - det er trygt at vide hende i nærheden, nu Kimmie ikke er her i landet mere! Gad vide hvad jeg gør når hun lukker forretningen?) Og EFTER det - og det var så det, jeg ville frem til - var jeg i B.O. Bøger oppe i centeret at købe "Uddrag af Saxo's Danmarkshistorie" som lydbog, indlæst af Stig Hoffmeyer, til KUN 50 KR.!!!!

Og, nu vi alligevel er der, så fik jeg afkræftet en fordom - som jeg vidst ganske vidst aldrig har haft, men det er der vidst mange der har, så jeg nævner den alligevel: Foran mig i køen stod nemlig en "sort" pige - altså en pige i sort tøj, med (farvet) sort hår og lilla eller blå striber foran (kan ikke huske farven...) og et tørklæde med dødningehoveder om halsen. Har hørt at den type unge ofte må lægge øre til lidt af hvert fra især ældre mennesker, men hende her hun havde altså et UTROLIGT TILTALENDE ansigt. Det mest kønne og venlige - altså, det stod i skærende kontrast til det, man kunne fristes til at tro, hendes tøj skulle signalere. DET syntes jeg altså var tankevækkende. (Hi, hvis du er derude et sted, så vid, at du idag har fået dig en fan!)

Jeg ved godt, at jeg vidst har skrevet den følgende et par gange før, på det sidste, men: Jeg er altså SÅ GLAD for at være tilbage på Toldkammeret. Jeg ELSKER altså det sted, og selvom jeg vil nyde fridagen imorgen, så GLÆDER jeg mig vildt til torsdagens og søndagens arbejde. Det bliver med garanti vidunderligt!!!!

Men, nu...
GODNAT!!!!

De bedste hilsner:

Frederik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en dejlig dag... er publiceret 29/09-2004 04:31 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.