19 år siden

Snøft

Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Jeg ved ikke hvorfor at jeg sidder og piner mig selv her.. Har så forbandet ondt i nakken og nu også i skuldrene...... Men jeg kan nok ikke lade være ;-)

Jeg prøver at mande mig op til, at skulle hente André ved bussen om en halv time. Jeg har lige snakket med ham på mobilen, og han fortalte, at han har taget 15 æg med hjem fra gården.. De er skam pakket godt ind, så de ikke går i stykker under turen..
Normal plejer det at være " ko " mælk han har med hjem i en termokande. Vi har drillet ham lidt med - hvad er det så vi køber på kartoner ;-)

Han sagde også, at han godt ville snakke med mig om at skifte efternavn, så han kom til at hedde det samme som Claus og jeg... Hans far tog konens efternavn da de blev gift, og det vil han i hvert fald ikke hedde.
Jeg fortalte ham, at det er ikke bare noget man liiiige laver om på, og at det kunne være at hans far ikke var så glad for et navneskift ( Har været igennem turen tidl. ).. Det var han faktisk ligeglad med, for han ville ikke være den eneste med det navn..

Jeg tror at der er lagt op til lidt snak her i weekenden ;-)

Der er det samme rod med drengene som der plejer at være, så det er kun den mellemste der kommer i denne weekend.. Hmm jeg kan godt forstå at Claus glæder sig til de bliver myndige..

Nå men jeg må se og samle mig.

God weekend til alle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snøft er publiceret 01/10-2004 16:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.