Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg er stadig sygemeldt, og sådan som det ser ud lige nu, må jeg bruge mine ferie penge på det ;-(

Min far har en sygeforsikring ved kommunen som dækker en vis antal sygedage, og dem har jeg vist opbrugt… Jeg brugte en del da jeg var hjemme ved André i foråret, og så min hold i ryggen kostede også.. Jeg ved godt at det som evt. ligger ud over, står for hans regning. Men med den fleksibilitet han viser over for mig mht. til at jeg ingen faste fridage har, og må tage dem i den omfang jeg har lyst ( råd til ), plus at jeg aldrig hører et ord for at jeg skal have fri til div. møder vedr. mine børn. Så kan og vil jeg ikke pålægge ham, at skulle betale ydligere..

I de sidste par dage har jeg haft ekstrem mange smerter i nakken og skulderne. Min højere arm har faktisk været fuldstændig lammet pga. smerter, og min natte søvn har været meget urolig. Men nu er jeg ved at være ovenpå igen, både fysisk og psykisk ;-)

I morgen skal vi til status møde på gården, så jeg begynder først at arbejde på tirsdag igen. André kommer hjem igen i efterårs ferien, men han er forberedt på at jeg skal arbejde, og kan godt være alene fra han står op og til jeg har fri.
Han har lavet en aftale med Michelle om at de skal være sammen nogle af dagene, og jeg vil spørge hende, om hun ikke kunne tænke sig at sove her hjemme.

Jeg har 2 ” små ” fyre ( som er ved at mig vokse over hovedet ) som står og tripper. De skal i biografen sammen med Michelle og se De frygtløse – en tegnefilm…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan igen er publiceret 03/10-2004 13:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.