19 år siden

Flad som en pandekage

En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Nøøøøj hvor er jeg mør… Hver gang at jeg har været til møde, tager det så utrolig meget på mine kræfter, og jeg føler mig virkelig kørt over af en damptromler bagefter.. Puha

Men mødet gik faktisk rigtig godt, og jeg synes at vi har fået et rigtig godt forhold til denne sagsbehandler. Så må vi se hvor lang tid vi får lov til at beholde hende.
Vi fik bla snakket om hvor utilfredsstillende det var for alle parter, med de skift der har været.
Hun fortalte, at der i de 2 år som André har været på gården, faktisk har været 6 forskellige sagsbehandlere på ham, hvor af at vi har mødt de 5. Det er bestemt ikke tilfredsstillende at gentagende at skulle tage stilling til en ny person. Hverken for os, André, eller for den sags skyld sagsbehandlerens arbejdsgang. For hver gang de laver en om strukturting, eller at der er andre grunde kommer en ny på sagen, skal de først kende sagen, før at der kan blive et god samarbejde. Det kræver utrolig meget, som ikke bare lige er til at sætte sig ind i ved en hurtig gennem gang af sagsakter.

Det var også derfor at vi gik lidt skævt af hinanden i starten, da hun handlede efter normal procedure, og ikke lyttede til hvad jeg sagde.

Vi fik også snakket om definitionen på forskellige begreber, så som at vi ved at André er mental retarderet. Men hans tilstand om man kan kalde det det, er en konklusion og ikke en diagnose, idet at man ved en diagnose kan give en behandling, og man kan af gode grunde ikke forandre en retarderes tilstand. Da vi var i retten, blev det sagt at han ingen diagnose havde, og det var jeg meget uforstående over for. Men en psykose er ingen diagnose, men en forbigående tilstand.

Jeg fik sagsbehandlerens ord for, at hun bakkede op omkring vores holdning vedr. skolegang. Han får stadig hjemmeundervisning indtil at amtet har fundet et velegnet tilbud. Specielt min holdning har været, at han ikke betingelsesløs skal gennemføre hans skolegang, da der normalt kommer en eller anden form for reaktion hver gang han starter på noget nyt. Og da det offentlige ikke altid er lige hurtige i optræk, mener jeg ikke, at det vil være særlig hensigtsmæssig at starte op et nyt sted, for at falde til lige inden sommerferien. Men nu må vi se !!

Jeg er i hvert fald træt nu, og orker ikke andet end at være sofa vejler resten af dagen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flad som en pandekage er publiceret 04/10-2004 18:51 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.