Dumpet!

Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 13 dage siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
4 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
10 år siden
Første dag.
Neola
1 år, 3 måneder siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
sulten
Sunstar31
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
8 år siden
Kære dagbog.

Som jeg skrev igår, så skulle kæresten til køreprøve.. Men han dumpede desværre.. ØV! Han var vildt negativ, men det kan jeg nu også godt forstå med den behandling han fik af den motorsagskyndige.
Han startede med bevidst at mumle adressen han skulle køre ud til og efter at få det gentaget to gange, måtte min kæreste tage den adresse han mente det lød som.. på trods af at den adresse han sagde faktisk slet ikke eksisterer.
Den motorsagkyndige havde mere travlt med at kigge efter nogle gående på vejen, som han til daglig som politibetjent, synes er mere.. skal vi sige.. interessante. Hvilket resulterede i at han fik slået bilen ud af gear.
Min kæreste blev fuldstændig vildledt, da han kom ud til den adresse han mente det var pga. en pokkers masse vejarbejde, hvilket resulterede i at han ikke kunne finde det. Men han kunne ikke få lov at bruge sit kort, da han allerede havde brugt de 5 minutter de har til kortfinding.. Men de var jo brugt fordi han ikke kunne finde en adresse, eftersom den slet ikke fandtes.

Den motorsagkyndige var også kommet med nogle ret grove bemærkninger efter min mening..

Det der gør mig mest gal i skralden er at dagen forinden, var der en der havde bestået, på trods af at han kørte 7 km! forkert, før han rent faktisk opdagede det. Okay, fair nok.. Det var en anden motorsagkyndig og nogle er mere fleksible end andre.
Men samme dag som min kæreste var oppe, var der tre andre fra hans hold oppe og de bestod alle. Kun min kæreste dumpede. Og der var en af de andre som heller ikke kunne finde vej.. og han bestod altså.

Min kæreste havde spurgt om han ellers mente han havde kørt okay, og der havde den motorsagkyndige sagt at der var ikke en finger at lægge på det.. Så jeg har en teori om hvorfor min kæreste dumpede.. Noget der lidt hænger sammen med det den motorsagkyndige normalt laver og så med min far.. Men det er en helt anden historie.. I hvert fald mener jeg at den spade af en motorsagkyndig blot ville dumpe min kæreste på et eller andet og så var det jo belejligt at mumle en vej, der slet ikke findes og få eleven til at køre forkert.

Imorgen skal han så til kvalifikationsprøve på skolen, men den lyder forholdsvis let.. De skal svare på 30 spørgsmål, og må have 8 fejl.
Så har han så et år til at tage køreprøven igen.. 580 kr. ud igen, øv.. Men han regner med at tage den i Aabenraa.. Der er han jo bedre kendt.
Kan godt forstå ham, men samtidig ved jeg at det ikke var hans vejfinding den var gal med igår..

Nå.. bortset fra det, så skal der ikke ske så meget i dag. Gjorde hovedrent igår, så her var lidt pænt igen.. Uhh, hader at gøre rent.

Er hjemme igen i dag med min ryg.. Auv, kan jeg hilse og sige..

Men skal da lige have skrevet et par ansøgninger. Hørte i radioen igår at Spar Nord søger bankelever og der er sidste ansøgningsfrist om en uge.. Det må jeg i hvert fald hellere se og få søgt.

Mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dumpet! er publiceret 07/10-2004 10:15 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.