10/10/04

Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Så er det idag et år siden du døde fra os. om præcis en time....11.10 forsvandt din sjæl helt. jeg kan huske alt fra denne dag for et år siden, og det er ikke det aller bedste jeg har, men jeg er glad for at jeg var der hos dig. Jeg var med til at passe dig i dine sidste timer, og vise dig at vi som familie nok skulle komme igennem det her.
Det har vi også gjort, men ikke helt uden gråd og tårer. Vi savner dig så forfærdeligt meget erik, jeg håber virkelig du kan mærke hvor højt elsket du var/ er. Vi er alle sammen kede af at du er væk, men vi har også alle sammen sagt at det var det bedste for dig.
Jeg skal ud til din sten idag, jeg skal derud sammen med Frank og mor og Jannik, der bliver rigtig flot derude idag, det lover jeg dig.
Det gør så ondt at skrive disse ord, da jeg ved at jeg for et år siden på dette tidspunkt var ude for at finde blomster til dit bord, de blomster som du tog med herfra. Jeg fandt dem sammen med Frank.
Puha det bliver en meget lang dag idag. Jeg ved slet ikke hvordan jeg kommer igennem den, jeg skal nok gøre mit bedste, men jeg lover ikke at den bliver uden mange tårer.
Kig ned til os når vi tager ud til din sten, det får vi brug for er jeg sikker på.
knus
Og
Kram
Tulle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10/10/04 er publiceret 10/10-2004 10:15 af Bettina Andersen (mohia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.