halløjsa for en opdagelse...*S*

Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg opdagede lige en af mine gamle indlæg på debatten, hvor jeg brokker mig over min vægt, der på daværende tidspunkt var godt 90kg. Jeg troede ikke der var nogen fremgang, men det har der åbenbart været - selvom det går MEGET stille og roligt. Jeg er positivt overrasket over min egen indsats - trods tempoet. Idag står jeg på 78,8kg, så der er da røget næsten 10 kg. Det er en dejlig tanke - og specielt når man ovenikøbet trækker det fra de 135kg jeg vejede som højgravid i vinteren 2000... jeg kan dokumentere at have vejet de 128kg i jornalen...

Og som så mange gange før - har jeg ikke lagt mærke til det, men bare slæbt mit humør igennem dale af negative vibes omkring min egen indsats, som jeg nu kan se - er helt som den skal være - selvom et reddy stort spark i røven kunne være på sin plads indimellem. Jeg føler jeg LEVER selvom jeg er på "omlægning" - og tillader mig selv at spise "skævt" når der skal hygges.

Jeg er glad lige nu - de nyopdagede ti kilo i minus - er virkelig lækre at have set...Det er...lækkert at opdage en fremgang hvor man ike troede der var nogen, fordi man fokuserer på det NU der generer een: nemlig det faktum at 78,8 kg ER for meget at veje stadig - og der mangler godt og vel 20kg før det er som det skal være på vægten.

Men nu ser jeg at der ER fremgang. Jep! Det GÅR fremad. Jeg BLIVER slank(ere)... Jeg skal IKKE dunke mig selv i hovedet. SKØNT!

KNus og kram til jer alle sammen...

Maya - der bruger en grusvej fremfor en motorvej hvad angår vægttab...men NOK skal komme i mål.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget halløjsa for en opdagelse...*S* er publiceret 20/10-2004 11:34 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.