Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Gab... Jeg er godt nok træt. Burde gå i seng, men havde lige lyst til at skrive lidt. Har ellers skrevet det meste af dagen. På min bog. Men efter fangen ikke er der mere, er inspirationen røget en smule.

Så fik jeg sagt op! Det var en skøn fornemmelse. Især den kiksede måde de prøvede at få mig til at ændre mening.
"Tingene kommer til at ændre sig fra nu af! Og du skal da være lige glad med at nogle hernede fra har travlt med at sprede så mange rygter"
Øh.. Nej, det skal jeg så ikke, når det er her jeg bruger 70% af min tid!
Det mest sjove er, at efter jeg var gået - havde underbossen (The big boss er på ferie. Rigtig god timing at sige op i!) sagt til Benjamin at han var nødt til at logge ud af mig hvad den RIGTIGE grund var til jeg stoppede. For hun troede simpelthen ikke det kunne være pga. det jeg havde fortalt. Og hvis nu de kunne nå at ændre det så..måske...(?)
Benjamin havde bare sagt at han længe havde vidst jeg var på vej væk, og at han ærlig talt troede der godt kunne være en bølge på vej med opsigelser. Hehehe... (Forlad den synkende skude, inden I selv bliver trukket med ned i skruen venner)

Tror også min mission "hæv over lorte ræv" er ved at være slut. Han er jo dummere end jeg troede.(Man skal være sød ved de dumme. De har nok at slås med)
Var en rigtig bitch i går, og fortalte hvor latterlig jeg mente han havde været i lørdags, og iøvrigt i hele den sidste tid. At jeg ikke var hans veninde mere, fordi han havde løjet med mange ting, og jeg hader løgne aller mest i hele verden!
Bla om det med Natajsa.
Han svarede at han ikke have løjet. At han ikke havde været, eller var vild med Natasja.
Grinede hånligt, og sagde at det da så var sjovt at 6-7 mennesker fra McD havde sagt at de vidste han var FORELSKET i hende. Så siger han fandme: "Der en kun en´fra McDonlads jeg har været vild med. Dig! Men du ringede eller skrev aldrig, så jeg tænkte du ikke var intereserret! Ville også gerne have været sammen med dig i lørdags, men du snakkede hele tiden med Benjamin"
Altså... Hvor dum tror han jeg er?! RET dum åbenbart...! Det er også lige meget. Er - på ingen måder - intereserret i noget som helst med ham.

Så ringede min far! (MIN FAR!) for at sige tillykke med det nye job. "Tillykke min SKAT. Det er godt du er så arbejdssom min BLOMST!"
Var lige ved at tude da jeg havde lagt på. Min FAR. Rosende ord fra den koldeste, hårdeste mand jeg nogensinde har mødt. Blev sgu glad.
Overvejde at det muligvis kan have noget at gøre med at min lille engel af en søster, der altid har været familiens lys - og jeg det sorte får - nu har gået arbejdsløs i over et år. Mens jeg altid har lavet noget, hvad enten det var skole eller arbejde. Et plus i bogen til mig der´...

Og forresten. Gider ikke kalde mig "Anna" herinde mere. Nu er det sket 3 gange at de forkerte folk alligevel har fundet mig herinde, eller har vidst det var mit synonym og brugt det imod mig (Hvordan kan I holde jer selv ud?)
Så.. fra nu af er jeg altså bare... Rikke. :)

Godnat knus fra Ann...nå nej - Rikke

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En træt pige er publiceret 20/10-2004 02:03 af Anastasia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.