19 år siden

Min engel fra i nat .

Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Da jeg her til morgen vågnede , følete jeg en inderlig ro i mit hjerte , lå længe i mørket og kikked du af mit vindu , og mærkede efter den angst der igår , havde flået mit hjerte i stykker .
Kun en svag smerte var der endnu , men det var erendringens smerte .
Pludselig , huskede jeg min drøm fra i nat, så tydlig . Mine engel , min elskede engel var atter komme til mig i nat , og sammen med sig havde han et barn ved hånden , et barn omgivet af lys og glæde , inderlige varme , og liv , førte barnet til min hånd , slap det og viste mig tiden ikke var nu , og fyldte mig med en energi så inderlig stor og stærk .
Nu ved jeg , jeg intet har at frygte , nu ved jeg min søn nok skal komme til at elske livet igen , selv om dagene vil være fyldt af vrede ord , og mange tåre , og han må slås for hans ret til livet , men han vil få forståelsen og indsigten , for en holder hånden over ham , en sjæle ven .
Jeg slap, frygten , og krøb ud af den varme seng , gik ind til ham kyssede ham på kinden og hviskede i hans øre at nu var tiden at stå op . Blidt skubede han mig væk " mor jeg sover gider ikke i skole " Og jeg viste at han igen var den rigtig vej .
Men jeg ved også at mine øjne hele tiden vil hvile på hans øjne , følge med i hvad der sker inde i hans af og til plaget sjæl .
Men min engel fra i nat , vendte min angst og smerte , og gav mig håbet og viljen til at slås for min elskede søn tilbage .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min engel fra i nat . er publiceret 02/11-2004 09:07 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.