Tidlig morgen - klokken 6.15

Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Rygestop
David Hansen...
22 dage siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Det blev en næsten søvnløs nat. Jeg vågnede klokken halvfire og har efterhånden siddet her på min pind i to timer og læst og skrevet og faldet i staver og hygget mig. Nu bliver jeg oppe – jeg skal bare lige have sendt manden ud af døren og så går jeg i gang med operation rengøring af stuen. Der er så meget, som jeg gerne vil nå inden den 13. november. Når jeg har klaret det meste af stuen, vil jeg snuppe en alenlang middagssøvn. I eftermiddag vil jeg gerne sidde ved symaskinen – jeg har mange projekter inde i hovedet – de skal blot føres ud i virkeligheden.

Efter at jeg har fået mit digitalkamera, er jeg begyndt at opleve naturen endnu mere intenst end før. Pludselig ser jeg skønheden i et træ, et blad eller andre ting, som før bare var der. Men det der fascinerer mig er himlen her i det flade land. Den blå himmel med store candyfloss skyer har virkeligt betaget mig her de sidste par dage, hvor der har været højtryk. Oh ve, oh ve. Og hvad med skoven, der står i sine efterårsfarver i alle mulige røde, gule og grønne nuancer.

Det fører mig videre til vintertiden og de korte dage. Nu bliver det tidligere mørkt og vi går for alvor mod de lange vinteraftener. Det er ikke at kimse af at sidde godt og lunt i en varm stue, tænde et par fyrfadslys og have et krus med varm drik stående indenfor rækkevidde, mens en god bog læses eller fjernsynet netop er tændt for at følge med i en serie, et dokumentarprogram eller blot baggrundsstøj til en god søvn på sofaen, mens kaffen står og bliver kold..

Den mørke tid fører os også hen imod julen. Uanset om vi bryder os om det eller ej, er der ikke længe til jul, hvilket forretningerne og især varehusene vidner om. Det første der skal gøres er, at få købt gaver til Annes pakkekalender. Hun er vant til at få adventsgave – det har børnene fået fra helt små – men i år, hvor hun går på efterskole, har jeg lovet hende en pakkekalender. Børnebørnene får adventsgaver – de er købte. Jeg håber også at kunne få købt julegaverne i god tid i år. Jeg gider ikke julegaveræset lige før jul, når det for min vedkommende ikke er nødvendigt i år.

Og dekorationerne – dem glæder jeg mig til at lave. I år vil jeg lave en adventskrans – helt fra bunden af med at lave halmkrans og så videre og jeg vil glæde mig til turen ud i skoven efter mos, rensdyrlav og andet dekorationspynt. Jeg havde samlet noget, da vi var i Ålborg, men det har jeg for længst brugt til efterårsdekorationer. Dekorationer i små flettede kurve med mos, visne blade, kogler og meget andet og som prikken over i´et en lille sløjfe i bast eller satin. Voila´.

I dag bliver som sagt en hjemmedag – så må vi se, hvad dagen bringer. Kigger der en gæst ind, vil telefonen ringe (sjovt nok ringer den næste hver gang jeg lige har lagt mig for at hvile og selvom vi har bærbar telefon, glemmer jeg at tage den med mig hen på sofaen) eller hvad sker der? Posten kommer omkring klokken 13 – 14 og i dag har hun Uge-Avisen med. Den er dejlig at få, når vi nu ikke holder lokalavisen mere. Jeg kan ikke en gå på nettet og læse den. Det koster næsten lige så meget at holde denne netavis som den i papir. I Uge-Avisen skulle der gerne være en annonce i til vor julehygge/julebanko i Sejlklubben. Og det er der højst sandsynligt også.

Jeg tro at det var ordene fra mig denne skønne tirsdag morgen, hvor dagen næsten ikke har fået sko endnu. Der lyder hyggelige lyde fra køkkenet og duften af nybrygget kaffe når mine næsebor, så jeg vil skynde mig at slutte, så jeg lige kan få en halv time sammen med Carlo, inden han drager ud i samfundet.

I ønskes alle en dejlig dag.

Hyggehejsa fra en morgenduelig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tidlig morgen - klokken 6.15 er publiceret 02/11-2004 06:15 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.