1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hej. Jeg må lige prale lidt. Hvem har en dagbog, der er læst 1009 gange siden den blev oploadet den 12. oktober? Det har jeg – og det er altså dagbogen med tilmeldinger til Fyldepennetræffet. Der er ikke længe til nu – kun en uges tid. Endnu har sommerfuglene ikke meldt sig, men de flagrer nok omkring om en uge ved denne tid. Vi glæder os utroligt meget til dagen og hvis ellers vi havde haft flag og flagstang, var flaget blevet hejst – det er desværre ikke tilfældet, så i stedet tror jeg, at jeg sætter små flag i indkørslen, så Fyldepennene ved, at være rette sted. Et håb er, at vi må få nogenlunde vejr – i hvert fald tørvejr. Her blæser det meget, så tag varmt tøj med, når vi skal gå tur i Ribes små gader. Hvem ved – måske er der nogen, der vil ind og besøge den første røgfrie ølcafe´ i Danmark. Den ligger inde på Torvet i Ribe.

Det har været en god dag. Jeg nåede alt det, som jeg satte mig for og så har jeg sådan en lækker følelse bagefter. I dag startede jeg på kurset ”Læring for livet” og det tegner til at blive spændende. Allerede i dag kunne mærkes en god og positiv stemning i gruppen. Den største gruppe, der har været til dags dato. Vi er 20 – 22 på holdet – flest kvinder og 4 – 5 mænd og holdet har en gennemsnitsalder på ca. 45 år. I dag var der introduktion med kaffe og rundstykker, præsentation og rundvisning. De tre timer gik alt for hurtigt. Jeg har en hilsen til TSJ fra vores kursusleder.

I aften havde jeg damerne til strikkeklub og de havde bestilt varm chokolade med flødeskum og dertil boller. Derefter en lækker kage med æbler i og creme fraiche til. Alt det tilberedte jeg i eftermiddags, men lå så og slangede mig på sofaen, mens min private kok lavede middagsmaden.
Det var dejligt at få lov at hvile lidt – jeg har temmelig ondt i min højre skulder i disse dage – og det er træls. Jeg havde ellers lovet ham fætter Parkinson, at næste gang han kom for tæt på, så vil jeg drikke ham under bordet i rødvin, men jeg synes ikke rigtigt at jeg har tid til det. På den anden side, hvorfor skulle jeg spilde god rødvin på sådan en fyr.
Næste gang vi mødes i strikkeklubben, bliver sidst i november – sidste gang inden jul, hvor vi skal have to små gaver med til pakkeleg. Det bliver bare hyl og vi får rørt lattermusklerne så godt. Det er dejligt at være medlem af sådan en klub, som har eksisteret i ca. 25 år – jeg har været med i 7 år – tror jeg.

Så går det ellers slag i slag. I morgen må jeg videre – der hedder det operation udestue. Jeg skal have lavet mere æblegele af æblerne, som jeg kogte i går og som siden har hængt til drypning et koldt sted. I morgen aften skal vi på efterskolen og se vores datter spille teater. Hun skal med hjem for at tage videre til opfølgningsweekend af lejren for unge og børn af parkinsonramte, som hun deltog i her i sommers. Så det bliver begrænset, hvor meget vi kan være sammen i weekenden.

Nu er det vist ved at være obligatorisk sengetid, så jeg vil blot slutte med en godnathilsen. GODNAT GODNAT.

Hyggehejsa fra en træt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har I kendt magen? er publiceret 05/11-2004 00:05 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.