Dag uden oplevelser.

Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
14 år siden
Like & del
Olivia Birch...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
4 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
7 år siden
At skrive ...
Bjørn Langki...
2 måneder, 28 dage siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Jeg skriver lidt og så er det på tide at gå i seng. Jeg har ikke meget at fortælle om, for dagen er bare gået sin vej uden at sætte nye oplevleser fra.

I formiddag var jeg jo til varmtvandsgymnastik.Det bedste er næsten at gå ned ad trappen i det varme vand og få den varme rundt om hele kroppen. Lidt efter lidt udligner kroppens og vandets temparatur og dejligt er det, når vi så laver øvelser. Det er så skønt at være med til.

Jeg har skrevet en sang til Carlos bror, som holder 70 års fødselsdag. Den blev ganske god efter eget udsagn. Carlo lavede lay-out,, og nu ser sangen meget elegant ud. Bag sangen har han placeret et billed af Fulton. Et billede som jeg knipsede sidste år, da vi mødte skibet ude i Vadehavet, hvilket var en stor oplevelse.

Jeg har også stille siddet og tænkt på en lille tale til et vennerpar, som har inviteret os til fest, hvor de holder 2 x 60 års fødselsdag. Det må jeg tumle lidt med, men jeg håber på en god lille tale med udgangspunkt i deres fødselsdatoer og vejret betydning for fødselaren. Orkanen for snart en del år siden på hendes fødselsdag og snestorm på hans fødseldag et år. Jo jo. I øvrigt glæder vi os til deres fest.

Ja og så er der mit eget helbred. Lige nu har jeg halsbrand, som jeg har døjet med en del af hele vinteren over. Det er nu en hård kost med al den medicin jeg får. Fem gang daglig spiser jeg piller, men det gør jeg gerne for at have det godt. Det er bare en del af mig.

Jeg får min medicin doseret på apoteket . Da jeg startede med det, opdagede jeg at der manglede to piller i morgenmedicinen, Jeg fandt da ud af, hvilke præparater der ikke var med, og det var to piller mod Parkinson. Jeg ringede ind til min læges sekretær, der sagde, at det vidste de godt, for. lægen havde fået besked. Haha, hvor smart at lægen får besked, men ikke jeg, der skal sluge pillerne. Det er irriterende, at de ikke er doseret med, men det er Sundhedsstyrelsen, der ikke vil have det, fordi de præparater er ret dyre.

Ikke så meget mere at fortælle om, så jeg vil snarest finde min seng.

Hyggehejsa fra en træt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dag uden oplevelser. er publiceret 11/05-2012 00:17 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.