Gamle skole
Nikitaolsen1
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
Kære dejlige, rare og søde mand.

Tillykke til dig og mig med vor bryllupsdag. Det er bryllupsdag nummer 13 og det er kniplingebryllup, som vi har i dag. Vi behøver sådan set ikke fejre dagen for vi er vist begge endnu så stopmætte fra kobberbryllupsdagen, som blev så fantastisk dejlig med nabobesøg, halv ranke, fest og gæster, brudevals og så videre. Det var så dejlige dage at opleve sammen med dig.

Vi blev enige om at vort bryllup skulle foregå stille og rolig. og ingen måtte vide det. Og jeg vil kke have skylden for at det lækkede og sivede.Når børnene ikke ville være med til bryllup på min dato, ja så måtte jeg jo have en tjemestefri dag. Og jeg kan ikke gøre for at en kollega brød sin tavshedspligt og ringede til vor nabo.

En anden nabo kom hen til en kop formiddagskaffe, og det kunne jeg jo ikke fortænke hende i, men jeg lagde da mærke til at hun havde lange øjne op på kalenderen, og så sagde hun - lørdag - rådhus klokken 16 - hvad betyder det. Jo ser du sagde jeg, min bror og svsigerinde skal tage imod et par feriebørn fra Rusland og så har de inviteret os med. Nåh har de det, sagde min søde nabokone og lod som om, det meget vel kunne passe.

Der kom buketter og blomster ind ad døren. Og så blev vi viet af viceborgmesteren, og da han hørte at vi havde boet sammen i 18 år, holdt han sin tale ud fra den lange række år.
Vi blev viet og jeg blev fru Nielsen og Anne yngste datter kom og sagde, at der stod mange naboer udenfor og da vi trådte ud fik vi ris og ris og ris.

Det har været nogle dejlige år, med med og modgang, men vi klarer det, Vi skal videre hånd i hånd, og der er nogle ting vi må have en god snak over.

Kære dejlige mand - tillykke med os og tak for alt din hjælp og støtte. Det gør mig glad.

Hyggehejsa fra kniplingebruden Nellemor..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kniplingebryllup. er publiceret 08/05-2012 05:55 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.