Ugen, der gik.

ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det fredag igen. Der er næsten gået en uge siden jeg sidst skrev dagbog. Det er tegn på, at her går det godt, hvilket det også gør. Der er sket så meget i ugens løb, så det er begrænset, hvor meget jeg har været på Fyldepennen. Jeg har kun lige været inde at vende – til gengæld nogle gange i løbet af dagen – og så logget ud igen.

Søndag var jeg til Håndarbejde Messe i Fredericia. Det svarede ikke helt til mine forventninger, men har været rigtigt godt for dem, der holder af patchwork og broderisymaskiner. Messen sluttede med et kæmpe modeshow, hvor modellerne fra det håndarbejdeblad, som jeg holder, blev vist. Det var godt og jeg blev dejligt inspireret, så nu klør fingrene efter at komme i gang.

Mandag tog nabokonerne og jeg på tur til et stofcenter i Videbæk. Jeg fik købt endnu mere stof til mit lager. Jeg ved lige præcis, hvad jeg vil sy af det, men det kan jo godt være, at jeg skifter mening op til flere gange, inden saksen bliver sat i stoffet. Mit store projekt i syning lige nu er tøjet til årets julefrokoster – i taft og burnout velour. Mandag aften til gospel, hvor jeg mødte en gammel holdkammerat fra plejehjemsassistentskolen. Jeg så hende sidst for godt 17 år siden, da vi sprang ud som plejehjemsassistenter og spredtes for alle vinde. Vi har faktisk været naboer i mange, mange år, uden at vide det. Vi bor ca. 7 km. fra hinanden.

Tirsdag var jeg en tur hos lægen. Kommunen ville gerne have en lægeerklæring. Jeg var ked af det efter lægebesøget, fordi jeg atter fik ribbet op i min situation og konsekvenserne deraf. En lille tudetur og så hjem til Anne igen, hvor resten af dagen blev en dovendag. Anne blev hjemme fra efterskolen et par dage på grund af feber og forkølelse.

Onsdag kørte jeg Anne til efterskolen. 120 kilometer på landevejen blev det til. Heldigvis kørte vi på et tidspunkt, hvor det tunge trafik kørte modsatte vej, så vi havde vejbanen for os selv og da jeg kørte hjemad igen, havde trafikken sørme vendt sig. Det er mere end træls at køre efter en stor tung lastbil, der spærrer alt udsyn.

I går begyndte operation rengøring på 1. sal for mit vedkommende. Imens ryddede Carlo køkkenet og slog nyt loft op. Da jeg stod op i morges var han i fuld gang med at male derude. Det bliver så flot og så lyst og jeg glæder mig til at indrette mit ”nye” køkken.

I dag fortsætter operation rengøring og indretning af køkken. Jeg skal ud at handle og atter en tur til efterskolen efter Anne og en veninde, som tager med Anne hjem på weekend. De to unge damer skal til fest på lørdag, mens vi to gamle blot skal slappe af, når der bliver ro i lejren. Jeg kan lige forestille mig tøsefnis og fjant, læggen makeup og prøve hele garderoben og så arsenaler af parfume. Det er nøjagtigt sådan, som det altid har været, når veninder skal i byen. Vores dejlige søn kommer også hjem et smut på lørdag. Det bliver rart at se ham. Kæresten skal arbejde, så hun kommer desværre ikke med.

Det var i store træk min uge. Det blev og er stadig en dejlig uge – lige præcis så dejlig, som vi vil - og vi har nået en del, som giver tilfredshed og energi til mere. Jeg er træt af et hængeparti, som jeg har, men hvis jeg tager mig selv i nakken, så bliver jeg færdig med det i løbet af dagen.

I må have en rigtig god dag. Det tegner til at blive en smuk solskinsdag. Jeg er hel vild med efterårets farver og må se at komme ud med digitalkameraet.

Hyggehejsa fra heksedanseren Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ugen, der gik. er publiceret 29/10-2004 08:56 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.