19 år siden

Mit "Before Sunrise"

Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Jeg har aldrig helt kunne sætte ord på det. Det var i april 2000, d. 14. helt præcis. Det forår har så mange positive minder forbundet. Jeg boede i Vietnam det forår. En aften i byen, hvor to blikke låste hinanden. Kan knap nok huske hans udseende. Har ingen minder om, hvad vi snakkede om. Men bare følelsen af, at det var rigtigt på den ene eller anden måde. Det var nok også derfor, jeg endte i hans seng. Men det er morgenen, der står helt klart i min erindring. Han var fra New Zealand, havde boet fire år i England og var nu på vej hjem, besøgte bare nogle australske venner på vejen. Han skulle hjem den morgen. Vi stod på en morgentom vej i Hanoi, jeg skulle have fat i en taxa. Og det gjorde ondt at skulle sige farvel. Han sagde, at jeg skulle skrive - men vi havde ikke noget at skrive på, så jeg prøvede at huske hans email, til jeg kom hjem. Og skrev til ham.

For to år siden var han i Irland. Og jeg havde lovet mig selv og ham at besøge ham. Men jeg trak i land i sidste øjeblik, fordi jeg var så bange for at se fortiden i øjnene. Jeg var så bange for, at fortryllelsen var ophævet. Kan blive så sur på mig selv.

Og nu er der gået mere end fire år. Vi chatter stadigvæk af os til. Skrev sammen i går.

"It's funny with you Nick, even though we've just met once, I'm kind of passionate about you", skrev jeg.
"How so?" spurgte han tilbage.
"it's just that sometimes I find myself missing you, even though I barely know you!" svarede jeg. Og så dukkede den op - forklaringen på det hele. Han skrev: "it was a very emotional time for me. kind of a a before sunrise moment". Og det var jo det, det var. Et "before sunrise moment", et minde om en tid, hvor alt var ukompliceret lige før den tid, hvor hverdagen vendte tilbage og gjorde det hele kompliceret igen. For os begge. Han skulle tilbage til arbejde og hverdagen i New Zealand. Jeg skulle begynde at studere i Danmark. "Yeah we had it good. But we also had time to think, there never seems time to do that anymore" var det sidste, han skrev i går.

Jeg gik i gang med at undersøge, hvor dyrt det er at rejse til New Zealand. Nogle gange skal man vist se fortiden i øjnene. Frygten er altid større end frygten selv. Hvorfor er han så langt væk?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit "Before Sunrise" er publiceret 08/11-2004 11:58 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.