Håbløst forelsket?

Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
26 dage siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Har læst en del af mine dagbøger igennem..De sidste mange måneder har der ikke stået så meget andet end om DL. Det er forfærdeligt... Den ene dag er jeg dybt forelsket, den næste dag såret og ensom... Jeg er en forvirret lorte unge... Jeg burde have lidt styr på mig selv men det har jeg altså ikke... Det er forfærdeligt... Men bedre end hungersnød, sult og fattigdom selvfølgelig...
Men alligevel. Det er svært. Han skrev inat... halv 4. Jeg gad ikke. Havde ikke lige brug for at høre at jeg var dejlig. Gider ikke at hver gang han skriver er det fordi han er fuld. Og når jeg så skriver til ham, svarer han ikke hvis han ikke er til fest. Så jeg skriver i aften regner jeg med. Når jeg er kommet hjem fra den feeeeedeste fest. Hvis jeg gider. Hvis jeg orker det.
Det er ret klamt... At jeg sidder og planlægger om jeg skal skrive eller ej. Men jaaa. Håber jeg får fat i ham, når han ikke er stang bacardi og gider at skrive med mig alligevel. Hvis der findes sådan et tidspunkt.

Og se...Nu gjorde jeg det igen. Endnu 1000 tegn på ham... Det er utroligt. Forfæreligt. Jeg er ret håbløs. Håbløst forelsket?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Håbløst forelsket? er publiceret 15/01-2005 13:23 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.