19 år siden

tilgivelsen og halshysteri

Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
28 dage siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
jeg er åbenbart tilgivet af andreas.
han skrev aldrig noget om at han havdetilgivet mig, men under valget fik jeg en frustreret besked. dagen efter skrev han og spurgte om en opskrift. gav ham den, men blev lidt sur bagefter. altså, forhelvede... jeg har tigget og bedt ham om at skrive at han har tilgivet mig, og så skriver han bare... normalt! skrev: "du har ikke en gang skrevet at du har tilgivet mig, eller god bedring selvom jeg ligger og er pissesyg. du fortjener slet ikke min opskrift"
og så svarede han ikke!!! ringede til sidst op i in frustration. og så snakkede han bare normalt! nævnte ikke noget om "episoden". meget mærkeligt firma. gik så bare ud fra at jeg var tilgivet. og spurgte i dag om han ville komme ud og stene video i aften. det ville han gerne. så han er vel ikke sur mere. må man gå ud fra. skal opføre mig eksemplarisk i aften.

har faktisk lidt dårlig samvittifhed. havde sagt at jeg nok gerne ville med R til en fest i aften. men altså. jeg har måtte melde mig syg på job, fordi jeg har ligget og troet at jeg skulle dø hele natten af mit halsonde. min stemme er bare alt for skummel. de kunne næsten ikke forstå mig, da jeg ringede i morges. nu går det lidt bedre, bortset fra min stemme stadig er meget skummel og jeg sveder som en hest. meget tør hoste, lyder som en heks. på druk. og nu skal jeg til psyk og sidde og snakke i en time. hmm. min stemme skal blive rask til næste uges radioaktivitet. kan jo ikke sidde og lege vært, når man lyder som en afdanket narkoman og hvert andet øjeblik bryder ud i hosteanfald!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tilgivelsen og halshysteri er publiceret 11/02-2005 13:16 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.