16 år siden

Praktiske ting.

Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg er lidt træt og jeg tror jeg er ved at blive syg. Sådan lidt småfeber og ondt i halsen. Ikke godt. Men hellere nu end om to uger - for der er jeg i NEW YORK! Ha!

I dag er rar. Sovet hos kæresten. Selvom han stadig ikke er helt god. Jeg havde lovet ham og mig selv at vi skulle være glade og positive, når jeg kom i aftes. Jeg kom og smilede og sagde hej. Han sagde "Shh" og pegede på fjernsynet. Jeg satte mig og ventede til indslaget sluttede. Kyssede ham så hej. Han satte sig til at sidde og surfe på computeren og jeg besluttede mig for ikke at blive irriteret, men vente tålmodigt på at han blev færdig. Efter en halv time slukkede han, og så ville han sove. Så meget for hygge.... Skjulte min irritation, har jo besluttet mig for at være sød og omgængelig og tålmodig, mens hans stress står på.

Men rart at holde om hinanden.
Stod op i rimelig tid i morges, og trak cyklen ind til radioen og nød morgenen. købte kaffe og ordner nu praktiske ting til lydfestivalen i denne uge, og lægger vores sidste program sammen til en mp3-fil og ud på myspace... Praktiske ting. Jeg elsker på en eller anden måde at lave praktiske ting.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Praktiske ting. er publiceret 15/04-2008 10:49 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.