Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I går - torsdag - var jeg til Bowling-night sammen med en masse andre fra mit arbejde. Det var arrangeret af Personaleafdelingen på mit arbejde. Og da jeg elsker at bowle, havde jeg meldt mig. Jeg var på hold sammen med 3 andre damer fra administrationen.

Først var der fællesspisning på stedet - Bowl'n'Fun - kl. 18.00. Derefter var alle holdene delt op på alle de 20 baner, så hvert hold skulle spille 2 gange. Mit hold skulle spille første gang fra kl. 19.45 til kl. 20.30 og anden gang fra kl. 21.15 til kl. 22.00, hvor det så sluttede.

Jeg tog hjem ca. 22.15, men her til formiddag fik jeg resultaterne at vide af nogle af de andre der var blevet.

Der var åbenbart gået lidt kludder i det for dem derude, for resultaterne for hele den første gang galt slet ikke.... Mit resultat for anden gang blev 97, så jeg blev heldigvis ikke dårligste scorer (det blev en der fik 46 point). Så vores hold fik ingen præmier, men det gør ikke noget, vi havde det skægt. Og vores holdkaptajn - Lone - vandt en omgang sodavand til os. De havde en regel med, at en gang i mellem kom der en rød kegle ned forrest og hvis vi kunne ramme den og alle de andre på en gang, så var der en gratis omgang til hele holdet. Så der gik jo lidt sport i at prøve at ramme den røde kegle. Det var sjovt.

Og i morgen skal min mand og jeg så deltage i min fars fødselsdagsfest. Min far fyldte jo 62 år sidste søndag og han havde en alle tiders dag - vist noget med at han var til et andet selskab i en anden anledning og pludselig rejste 140 gæster sig op og sang fødselsdagssang - FOR MIN FAR !!! - Det har nok været noget han kunne lide....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bowling-night er publiceret 08/04-2005 10:42 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.