22 år siden

lidt udbrændt

Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
uha, det har været en hård uge...
I onsdags var der informationsmøde på min arbejdsplads, der er et større firma, som har fusioneret med et andet større firma, der er vores søsterselskab, altså har vi samme ledelse i toppen. Når sådan en fusion sker, betyder det som regel fyringer og andre negative ting. Hos os betyder det oprettelse af et nyt administrationscenter, så alle nuværende medarbejdere skal til at køre pokkers langt fra deres nuværende bopæl, hvis de vil blive i compagniet. Siger de nej-tak, har de skrevet under på deres egen fyreseddel. Sådan noget skaber en trykket stemning. Forhåbentlig bliver jeg ikke bedt om at flytte, da mit arbejde er meget tilknyttet produktionen lige netop der, hvor jeg er, men man ved jo aldrig..., og under alle omstændigheder kommer man til at føle sig som en lille bitte brik i et kæmpestort puslespil - en brik der nemt kan erstattes af en anden.
I min lille klinik har jeg haft enormt travlt hele ugen, så det har været dejligt, men jeg må sige, at jeg føler mig lidt "færdig". Jeg måtte aflyse en behandling i aftes, fordi jeg var for træt til at kunne yde noget ordentligt, så jeg faldt om kl. 18,30 og sov i 11 timer !! Det har så været lidt bedre i dag, men hurra, at det er weekend nu.
Den rygedebat, jeg var med til at starte først på ugen, har jeg næsten ikke haft tid til at tænke nærmere over, jeg har bare røget og røget hele ugen!! Men nu har jeg meldt mig til under Floffy's "rygestop 1.apr." og da det er i påsken, håber jeg at ha' ro nok på det tidspunkt til at kunne tage det helt alvorligt.
God weekend/ Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt udbrændt er publiceret 16/03-2002 00:08 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.