Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
stoooort selvhad i dag. stod op og spiste lidt cheasy yoghurt og drak friskpresset juice for c-vitaminernes skyld og tog to udrensningspiller og en vitainpille, ganske som jeg plejer. tog på uni for at læse, men blev klokken ti overmandet af en voldsom kvalme. lagde mig til at læse i vindueskarmen, men det hjalp ikke. og typisk mig, når jeg har noget med maven (f.eks. ondt, fordi jeg savner andreas) reagerer jeg ved at proppe noget i hovedet. så ned i kantinen m. mig. spiste en banan og drak en lille brik kakao.
frokost klokken tolv. salat og lidt hummus. spiste derefter 2 minirittersport. gik nærmest i coma tilbage på biblioteket og faldt i søvn i en halv times tid henover bordet.
var det mit blodsukker? jeg bør altså ikke blive træt. halv tre spiste jeg så en minimeal fordi jeg håbede at den kunne kvikke mig op. var ikke tilfældet.

tog med D ud at finde tøj til middag med svigermor... var i en ganske almindelig veromoda, men de havde ikke et stykke tøj i størrelse fyrre. gik og bandede mig selv og min krop laaangt væk. D er verdens pæneste og tyndeste pige, og lige meget hvad jeg langede ind til hende i prøverummet, lignede hun en drøm. de ting, jeg ville prøve, fandtes ikke i min størrelse. hev i frustration cowboybukser ned fra en væg og overvurderede for en gangs skyld mit omfang. jeg kunne svømme i dem. jeg lignede en nar. og i det samme kom D ud af prøverummet iført den fineste top og et par velsiddende jeans. kunne pludselig se HVOR fed og bleg jeg var. argggghh! jeg vil aldrig spise mere! hvorfor fanden er det løbet så løbsk? jeg bliver vanvittig. spiser jeg virkelig SÅ meget??? jeg ser jo ikke normal ud, jeg kan ikke passe tøjet i butikkerne! jeg vil tabe mig syv kg inden fest på mandag, hvor den søde fyr kommer.

nu er jeg hjemme. skulle egentlig rydde op i nogle blade, læse dem igennem inden jeg smed dem ud, men det var uudholdeligt! kan ikke klare at se på andres liv, kan ikke klare at se på alt det tøj, jeg ikke kan passe og ikke har råd til! misundelse er sådan en grim ting, men jeg er misundelig hele tiden for tiden!

og jeg har stadig kvalme. begynder at mistænke mig selv for at være gravid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fedeberg. er publiceret 26/05-2005 18:04 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.