19 år siden

De glade dage er slut.

Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var så det for den studentertid. Jeg var med M til hans sidste fest i går. Det er længe siden jeg har nydt at være sammen med ham til fest, og det hænger nok sammen med at han ikke var fuld. Fortalte ham det, fordi jeg håber han måske vil reflekterer lidt over det.
Vi sov længe til morgen, eller rettere middag. Og ellers har vi brugt resten af dagen på at får styr på lønsedler, så vi kunne få sendt ansøgning om boligsikring afsted. Der er nemlig en masse problemer med vores løn og oplysninger vi ikke har. Men hvor var det dejligt, ved nærmere eftersyn, at får konstateret at det ikke er min egen skyld. Det var dog ikke særlig spændende alligevel, men en enorm lettelse at M fik sendt det hele afsted inden han tog på arbejde.
Jeg er lige blevet færdig med at spise, har grillet med min far og søster. Og har nu en indvendig diskussion med mig selv om jeg skal smide mig i sengen med en bog, eller rydde op. Tror jeg af hensyn til M bliver nødt til at komme frem til en kompromis.
Dagen går alt for stærkt med ingenting, men jeg vil prøve at hold fast i den og nyde den. Der går ikke længe inden der er fuld tryk på med flytteriet. Det er allerede i næste uge at vi skal over og male lejligheden. Og går derfor glip af min bedste vemindes indflytterfest. der kommer desværre ikke så mange, og ville godt have håbet at jeg kunne være der. Tror hun er lidt trist over det, men sådan er det åbenbart når man flytter til en hel ny landsdel. Så jeg skal åbenbart heller ikke forvente det store. når det snart bliver min tur.
Nå men inden jeg går ind og læser eller rydder op, vil jeg skrive nogle flyttekort. Genial opfindelse fra PostDk's side efter min mening, men er kommet frem til at det udelukkende er for egen fordel. Håber jeg husker alle...

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De glade dage er slut. er publiceret 25/06-2005 20:05 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.