19 år siden

Sammenhold på arbejdspladsen?

Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Onsdag var jeg nede og tale med bossen.. Desværre/heldigvis sagde han at hvis jeg havde ringet til ham ang den vagt jeg skulle af med, grundet ferie, havde han sagt jeg bare skulle blive væk.... Fedt at få det at vide bagefter... Men som han sagde, hvorfor i alverden lader du T træffe sådan en beslutning - jeg er den eneste der kan overtrumfe hende. Hun tror hun bestemmer og opfører sig sådan når jeg ikke er her - men det er altså stadig mig! Men vi havde en god snak, og jeg bliver da stadig dernede. Kan også godt lide mine kolleger, de fleste af dem ihvertfald.. :-)
Vi har vist nok personalefest den første weekend i august og T har skrevet sig på listen over hvem der kan, men hun stopper d 1 august. Kan ikke rigtigt se hvorfor hun skal med, der er vist ingen der gider have hende med... Bossen sagde han ville lave en afstemning over om hun skulle med eller ej. Han er også helst fri...
Men mens jeg stod og talte med bossen kom C forbi, hun er sgu også okay. Talte lidt om T. Hun er enig med os andre. Er også helst fri..
Ved godt at T er god nok på bunden men hun behandler virkelig sine ansatte som lort. Og fordi hun mega slikker røv på sin kæreste sender hun sine ansatte ud for at hjælpe ham når vi selv har problemer.... Godt tænkt.
Men tror vi får en mega sjov fest. Efter T begyndte har vi andre da fået et meget bedre sammenhold fordi vi alle er enige om at være imod hende... :-)
Ej jeg lyder bare herre ond, men seriøst så pisser det mig af at jeg bliver bedt om (eller skulle jeg bruge ordet forlange?) at møde i min ferie, når jeg har meldt ud i god tid hvornår jeg skulle afsted... Jamen fedt. Det skal du ikke tænke på. Jeg ødelægger det også bare lige for min kæreste nu jeg er i gang for han tager jo ikke afsted uden mig. Nej det skal nok redde vores forhold, tak for det du, og hvordan sys du selv det går??!!
Nå men jeg skal heldigvis ikke se hende mere end en enkelt gang mere før hun er skredet videre....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sammenhold på arbejdspladsen? er publiceret 22/07-2005 13:12 af Lola Bunny (Lola).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.