tænkehoved

Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Nogen gange synes jeg at jeg er ved at blive tosset i hvedet af at tænke. I øjeblikket har vi 2 opgaver der skal afleveres inden 8 sep. og det indebærer at vi mødes jævligt. Ikke noget problem i det. Men de andre har valgt mig fordi jeg er god til at skrive projekter. Hm.... Hvorofr vil mit private projekt så ikke blive godkendt nogen stedet?

Nå, det er en anden snak.... måske mit levebrød en dag.

Nå man som jeg er vokset op med alkohol, er der ting man aldrig har lært. I mit tilfælde er een af tingene blandt andet økonomi.....arrggggg...
Jeg synes jeg kæmper hver eneste dag med den skide økonomi. og Mit hoved er ved at sprænges for at finde ud af hvordan jeg skal få det til at løbe rundt. Jeg sidder i dag med en gæld på 700.000 kr. Ja du læste rigtigt..

Har faktisk haft eget hus, blev skilt, blev syg, langtidssyg og til sidst var det bistanden...... Dahm..... hvor er det hårdt. Denne uddannelse er min første i en alder af 46 år, så jeg kan godt føle mig lidt bagud sommetider... når jeg det ? i dette liv?
Alt det jeg gerne vil?
tilligemed kæmper jeg for mine børn, der desværre også er blevet arvetagere at konsekvenserne ved alkoholmisbrug. Vi er stort set alle samme så dysfunktionelle som vi kan være. Kender ikke til ro og harmoni, nærhed, og mange andre ting.
Derfor er det så skønt at forlade den alkoholiske familie og finde fred her hvor jeg bor nu. Men hvor er det hårdt at skulle gøre op med SÅ mange ting, og starte på en frisk. Hvis så bare økonomien var i orden, men det er den ikke før jeg får søgt gældssanering og det kan jeg først når jeg efter Feb. 2006 er uddannet og forhåbentlig har fået et job.
Når man først står i RKI så vil INGEN rører een med en lillefinger, overhovedet så alt skal betales kontant, hvis jeg da har råd til at købe noget nyt til os af lidt større ting. Når gælden er blevet så stor så opgiver man ganske enkelt og lever fra mdr. til mdr. Det er næsten en umulighed at begynde at betale gammel gæld, med en løn på 8900 udt. pr. mdr......

Måske derfor er jeg sommetider lidt fjern. Kender det alt for godt. >Det er så ment at gemme sig når man ikke har overskud, eller oveblik på nogen ting.

Vil du vide hva er r gæns for voksne børn af alkoholikere, hvordan de tænker og reagere så gå ind på www.medmisbrug.dk ..... læg gerne en hilsen, hvis du synes.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tænkehoved er publiceret 25/08-2005 21:36 af Pia Erika Andersen (MYW).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.