AT forløb
Coleen
10 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg synes godt nok der er mange ting at holde styr på i øjeblikket og flere af de ting er temmelig svære at få styr på.......det tynger lidt i den øverste etage.

Kæresten og jeg ønsker os så brændende at flytte sammen, men det er bare ikke lige så skide nemt. Vi bor omkring 70 km. fra hinanden og adskillensen er hård ved os. For at få det hele til at falde på plads skal vi have solgt hendes lejlighed, hendes datter skal flytte skole, de skal begge flytte ned til mig og mine unger, vi skal have opsagt min lejlighed, hun skal have fundet et job hernede og vi skal have fundet os et hus med plads til os alle 5....sikke en omgang.

Der er ikke rigtig nogen køber til hendes lejlighed og det er ligesom første skridt vi skal have styr på. Så nu forsøger vi om den kan lejes ud istedet, så vi kan komme videre med det hele.

Jeg føler jeg har godt styr over alle de ting vi skal have ordnet, men vi mangler at kunne tage det første skridt.

Jeg fornemmer at alt det her roderi er hårdt ved min kæreste og plager hende, for hun har været meget træt, følsom og sådan på en eller anden måde anderledes end hun plejer at være. Men jeg støtter hende så godt som jeg overhovedet kan, jeg elsker hende så ufatteligt højt og ønsker bare at hun skal være lykkelig. Det er hårdt at se hende lide..........jeg ville ønske jeg kunne gøre mere for hende.

Men heldigvis er det på tide at holde week-end nu, og om ikke så længe kører ungerne ogh jeg op til hende og datteren, jeg glæder mig så sindsygt meget til at se hende og nyde week-enden bedst muligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det driller lidt............. er publiceret 11/11-2005 13:31 af Rasmus Christensen (Chief Rebel Angel).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.