Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 2 dage siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Prøver at lægge en strategi for de næste 2 timer. Puu ha ;-)

Claus er på vej ud for at hente Michelle, som skal til fotograf sammen med André. Før i tiden var det julebilleder med nisser og det hele. Nu er det ” blot ” et portrætbillede. Men det er også okay for mig. Jeg synes det er sjovt at se hvordan de forandre sig, og tiden går ;-)

Kørte hjem kl. 04.00 i nat for at nå at få lidt søvn. De første amatør alkoholiker er for alvor begyndt at vise sig ! Dem kunne jeg godt undvære. Jeg diskutere af princip aldrig med fulde folk, så hvis jeg skal have tid ved tandlægen efter jul, så er det fordi at mine tænder er knækket når jeg har bidt dem sammen.

Skal ind til byen og købe 2 vinterkranse, som skal lægges på vej ned på gården i morgen. Jeg har overtalt min far til at tage med ned med André, så han kommer lidt ud. Vi starter på kirkegården ved min bedsteforældre på min fars side, og derefter ned til den anden hold bedsteforældre og min mor. For så at ende med at aflevere André.

Skal have vasket op så jeg kan få rene negle. Hmm hvem taler om sort arbejde. ;-) Håret skal ordnet, og benene barberes. Kan bare overhovedet ikke tage mig sammen til noget som helst lige nu. Tre gange øv !

Men ud over at jeg er ved at køre mig selv op på et højere stress niveau, så glæder jeg mig helt vild til denne dag og festen.

Slut, prut og go´weekend

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllup er publiceret 26/11-2005 11:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.