Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 22 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 25 dage siden
Hvor var hun smuk og yndig min kære svigermor. Iført en rød lang kjole med tilhørerne jakke, blev hun ført op af kirkegulvet af min mand - hendes søn. Ved alteret stod hendes kommende og tidligere mand. To livslange venner med et fantastisk venskab, hvor end ikke dette bryllup kunne skabe spild, eller nag. Det er fantastisk ;-)

Præsten, som tidligere har fungeret som engelsk sømandspræst. Afholdt en utrolig flot vielsesceremoni, hvor hun kombinerede det danske og engelske sprog.

Nogen vil mene at deres beslutning ” i den alder ” er hovedrystende. Men jeg mener at det er utrolig livsbekræftende ! Hvorfor skal livet og kærligheden have en start og slutning ved en bestemt alder, og hvorfor skal man ikke have lov til at – tro og håbe på kærligheden livet ud.
Måske har jeg anden indfaldsvinkel, idet at min bedstemor giftede sig i en alder af 72 år. At det så var med en ung mand på kun 28 år skabte en del forargelse dengang. ;-) Men det var ægte og dyb gensidig kærlighed, som desværre holdt for kort, da hun døde ca. 2 år efter.

Ved den efterfølgende fest havde jeg det skidt, og var meget forsagt. Tror at et søvnunderskud gjorde sit indtog. Min bordherre / svoger prøvede ihærdig at holde en samtale i gang, men det var ikke ligefrem en nem opgave, når damen mest af alt ønskede at gemme sin under en dyne, og sove. ;-)
Men alt i alt så var det en rigtig god fest, og folk hyggede sig på kryds og tværs. Lige efter min svigermor og nye svigerfars ønske og ånd.

Jeg havde lagt billet ind på at køre hjem, da det var meningen at jeg ville på gaden efterfølgende. Men som aften skred frem blev jeg enig med mig selv om, at det var ikke forsvarligt at tage på arbejde, så træt jeg var. Jeg viste at mange ville værdsætte min tilstedeværelse, men så mange gange som jeg har tilsidesat mig selv og mine de sidste mange år, så var der ingen grund til dårlig samvittighed. Jeg skal også have et liv !
Jeg kørte godt nok hjem, men det var kun for at finde i seng. Vi var hjemme ca. kl. 03.00

Vi præsterede at sove til kl. 10.30. Så jeg fik lidt travlt med at hente Michelle, og handle lidt ind inden vi skulle lave fødselsdagsmiddag for André. Han har fødselsdag i morgen ligesom den ældste af Claus´s drenge. Jeg havde inviteret min far her ud og spise med. Michelle lavede burger som dem de serverede da hun arbejdede på caféen. De var rigtig gode, og bestemt ikke noget at sammenline med gril el. McDonald's burger. Efterfølgende fik vi is og selvfølgelig varm kakao ;-)

Kl. 14.30 kørte vi af sted på vores kirkegårdsrunde. Det var bidende koldt, så det blev meget korte besøg. Kørte derefter til Sønderjylland med André.
Jeg erfarede at han var i behandling for orm, og blev negativ over manglende information. Har tidl. haft det inde på livet, så jeg ved at det kan være smitsomt. Undskyldningen var – beklagelse, men mente at det ikke var nødvendig at informere om ! Lige nu ser jeg meget frem til at han skal flytte, og orker ikke at tage flere konflikter op.

Min far ville gerne med her hjem efterfølgende, selv om jeg havde håbet på at kunne køre ham hjem til ham selv. Følte ikke at jeg bare kunne tillade mig at gå i gang med div. regnskab så længe han var her. Samtidig havde jeg brug for – bare at sidde alene !
Kl. 19.00 kørte jeg Michelle og min far hjem i påskud om at jeg ville i seng, hvilket jeg endte med at gøre. Jeg var træt og følte en indre irritation !

Bilen er til service, og jeg har en alen lang liste over ting som skal ordnes i dag. Bla skal jeg finde en revisor, da min fætter ikke føler sig kompetent til at rådføre mig som nystartet, samtidig med, at han har fungeret som revisor på fritidsbasis. Han har siden sin start for min far blevet gift, fået barn, og lige bygget hus. Så han ønsker at bruge hans kræfter et andet sted, men følger selvfølgelig min far til dørs !
Har også haft en fornemmelse af at vores kemi ikke passede sammen, og at vi var gensidig en irritationsmoment for hinanden. Jeg for ham, da han ikke ønskede et samarbejde, og han for mig, da han ikke gav hvad jeg forventede. Jeg var nærmest lettet da han lagde kortene på bordet !

Vil lige korrigere min liste, og så ellers starte fra en ende !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllup mv. er publiceret 28/11-2005 09:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.