18 år siden

weekendblik..

Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
I weekenden har jeg mere eller mindre ligget i sprit.

Det lyder ikke specielt charmerende, men ikke desto mindre er det sandt...!! Torsdag var jeg ude at få et par øl med AM. Det var faktisk hylesjovt og det endte med vi først gik, da de lukkede kl 2.

Fredag skulle jeg møde tidligt på arbejde, da min studerende skulle have tilbagemelding på refleksionsopgaven. Det går faktisk okay med at gå på arbejde. De første dage var jeg helt færdig, men jeg kom heller ikke hjem til tiden. Det er jo kun meningen jeg skal være der 2-3 timer - 3 dage i ugen...

Fredag eftermiddag kom mine kollegaer til førfest, inden vi var til julefrokost. Det var en god fest og jo mere snaps, des bedre blev jeg til at danse... Jeg tror endda også der blev flirtet en del mere end der plejer.

Lørdag lå jeg i brak indtil hen på eftermiddagen. Havde en aftale med T4 om at skulle lave konfekt, julehygge og tage i byen. Vi så fodbold, sov og kom i byen, så konfekten må blive en anden gang. Det endte med at blive en af de sjove ture i byen. Der var en del vi kendte. Fætter T, C og jeg var i rigtig vimsehumør... Det er det stadie, hvor man synes altid er sjovt og man snakker med en masser fremmede mennesker.

Søndag havde jeg aftalt med SK at vi skulle prøve at få billetter til fodbold, men vi orkede det ikke. Hvilket var meget heldigt, for kampen var elendig...!!!

Nu er det så mandag og lidt antiklimaks oven på sådan en weekend. Den skal lige fordøjes...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget weekendblik.. er publiceret 28/11-2005 12:02 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.