11 år siden

2012

Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
1 år, 11 måneder siden
Gnist...
Signe Unmack...
1 år, 6 måneder siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
8 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
4 år siden
19-03-17
Hannah White...
6 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
7 år siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
5 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
4 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
8 år siden
H er ét brudt otte-tal, R...
Ansu Orheim ...
1 måned, 29 dage siden
Start?
Christian Ba...
8 år siden
Det er så sjældent, jeg skriver herinde efterhånden. Mit nytårsforsæt burde nok være, at jeg gøre det noget oftere. Jeg har mange tanker i mit hoved i øjeblikket. Det handler mest om mit arbejde. Jeg har nogle gange lyst at flippe ud, at råbe mine frustrationer ud og andre gange er det glæden der bobler, men som ikke får ben at gå på...

Jeg er hammer dårlig til at dele mine tanker med andre. Jeg gemmer dem indeni mig selv. Jeg har ikke lyst til at snakke grimt om mine medarbejdere, men indimellem, går de mig virkelig på! Jeg har ikke lyst til at sidde og være et brokhoved eller bruge min sparsomme fritid med mine venner på at tale arbejde. Derfor vil jeg fremover skrive mere dagbog, for tankerne skal ud af hovedet... De tynger for meget derinde.

Efter jeg er blevet leder, er jeg rykket et andet sted hen på det arbejdsmæssige plan. Jeg har svært ved at finde ud af at lægge opgaver fra mig, når jeg går hjem. Nogle situationer kværner rundt inde i mit hoved. Jeg kan ikke snakke med mine tidligere kollegaer om det, da det nu er dem, der er mine medarbejdere. Jeg elsker mit job på godt og ondt. Det er en tough verden at befinde sig i i disse sparetider. Jeg har nye udfordringer dagligt for at effektivisere og bruge ressourcerne bedst muligt. Jeg har mange ideer, men mærker også hvor svært og drænende det er, når ens medarbejdere ikke ønsker at følge med eller at tage udfordringerne op.

Jeg vil ikke lyde som en, man skal have ondt af, for det skal man ikke. Jeg har jo selv valgt det her job. Jeg har bare brug for at sige at opgaverne og responsen fra de andre betyder noget. De gør indtryk og fæstner sig i min sjæl.

Jeg vil jo gerne udrette noget godt,få stedet til at blomstre og udvikle sig. Jeg mener, der er et stort potentiale.

Mit store problem er, at jeg er så labil. Jeg er super dårlig til at sige noget højt uden køjs i ordene eller få en klump i halsen. Jeg er meget bedre på skift. Der har jeg tid til at formulere det budskab, som jeg gerne vil have frem. Jeg har brug for at reflektere, inden jeg ytrer mig.

Nå nu vil jeg se film. Jeg kommer snart tilbage..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2012 er publiceret 07/01-2012 21:50 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.