Tandlæge Phuha

Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Der er så mange ting, som jeg er begyndt at få ordnet, nu når jeg er blevet ædru, det er kanon lækkert, men det koster sandelig også. Jeg har lige været ved tandlægen for anden gang, og jeg skal til tandlæge igen i morgen. Det kommer til at koste alt i alt: over 8000 kr. Heldigvis skal jeg kun selv betale 3000, men det er også en slags penge, når vi kun for 6000 næste mdr. Det er hammer træls, fordi der er mange ting, som vi skal betale, så det ser meget sort ud de næste par måneder, det er ikke særlig sjovt. Min mand var ikke særlig glad for, at vi kun får så lidt penge. ØV!!!
Jeg fik en vaccine mod hepatits b i går, det var den sekretær, som jeg var blevet sur på, det var hende som skulle stikke mig, jeg tænke at det skulle gå galt, men vi snakkede da godt nok sammen i går. Så jeg tror, at det er over, det er jeg da glad for. Jeg skal have en vaccine igen om 4 uger, også igen om et halvt år.
Jeg håber snart, at jeg høre noget fra sygehuset, så jeg kan komme afsted, det irretere mig, at jeg skal vente så længe. Jeg tænker meget på det, og jeg vil bare have det overstået.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tandlæge Phuha er publiceret 30/11-2005 12:22 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.