Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
12 dage siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg har ikke lige haft den bedste dag i dag. Det er hårdt at se, hvad der står om mit liv sort på hvidt. Det er noget, som jeg helst ville have undgået, og det er også det, som jeg har drukket på. Jeg har for det meste bare lyst til at skride her fra, også bare være lige glad med det hele. Men nu er jeg da kommet så langt, og det vil jeg ikke gøre. Jeg kan ikke få mig selv til det, selvom det ville være det nemmeste, også bare smutte.
Jeg kan godt blive irriteret på min rådgiver, men hun vil også kun gøre mig det godt, men det har jeg lidt svært ved at se i alt det møg, som vi snakker om.
Jeg har også haft min mand inde til samtale, og det var jeg heller ikke meget for. Jeg har ikke være alt for ærlig over for min mand, så da jeg sagde det, blev jeg lidt bange. Men jeg tror nu, at det gik meget godt. Jeg håber vi finder ud af det. Bare han ikke er alt for sur på mig.
Jeg har også lyst til at tude, men det kan jeg heller ikke få mig selv til. Jeg har lyst til det mange gange, specielt i dag, men jeg kan ikke.
Jeg skal til noget status møde på mandag, så min rådgiver, havde skrevet noget om mig. Det brød jeg mig slet ikke om at læse, jeg blev helt mundlam, jeg kunne ikke få mig selv til at sige noget. Jeg gik helt i stå, fordi jeg var bange for, at jeg skulle begynde at tude. Jeg vidste ikke lige, hvordan jeg skulle reagere, og jeg tror nok, at det irriterede min rådgiver. Det håber jeg da ikke...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sort på hvidt er publiceret 24/05-2006 18:25 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.