18 år siden

I kan da rende mig.....

Israel
Salomon
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
No name girl
8 år siden
Kære DagBob

Uuuhhhh....Bob er i ondt lune idag...uha da da....

Bob er herrehammer træt af stadigvæk at skulle rende rundt og have ondt i sin mave. Det kan den snart godt glemme. Lortemave!!!

Så tog det fandeme også lige nærmest en time at komme hjem, efter en iøvrigt alt for lang arbejdsdag (IGEN), udelukkende fordi Bobs mave insisterer på at invalidere ham, og lade ham gå på gaden (i pisse øse regnvejr...TAK DMI) som en krøbling. Så kommer man hjem og opdager at de sateme heller ikke har tænkt sig at vise noget brugbart i fjernsynet. Hvem fanden i helvede synes det er fedt at vise Søren Ryge klokken 20? Hvem helvede er den festlige karl som har planlagt det? Hør lige her i lede røvbananer, det handler sgu´ da for helvede om at få FLEST mulige seere til ens egen kanal, ikke flytte dem over på de andres. Aaargh.....skal man virkelig have sine fingre i alt her i denne utaknemmelige verden, blot så det hele kan køre efter Bobs hoved?

Nå ja, man kan også vælge at se det der fantastiske program hvor en bunke oldinge kommer og laver om på to unge taberes lejlighed. Det hedder noget med svigermekaniken. Eller man kan se en ungdomslandskamp. Eller 7 årige piger med hulahop ringe og tårnhøje ambitioner.

Bob synes faktisk med andre ord, at han får skuffende lidt for sin licens, og han synes også det er synd for ham, at han skal have ondt i sin mave. Og så er han sulten. Øv...lorteliv!!!

Bob - lettere irritabel idag

PS: Jubiiiiiiiii........der er film med Bobs kommende kone. Cameron kommer på Zulu. Elsker nu officielt livet igen. Er dog stadig sulten :-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I kan da rende mig..... er publiceret 24/05-2006 20:35 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.