18 år siden

Lørdag aften for en dødeligt så

Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Kære DagBob

Lørdag aften, klokken er lidt over 22, Bob sidder i natbukser, bar overkrop, dyne, samt de 3 nye fine ar, og diskutterer med Dødens halvbror "Koma". For dælen det kan sgu´ da for satan og helvede ikke blive ved med at gøre ondt i den mave?

Det er faktisk ikke specielt morsomt at være på dødens rand med piller der ikke virker bedre end tic tacs. Det må man dog give de flinke mennesker henne på Bispebjerg, de er snu nok. Man skal endelig ikke udlevere for stærk medicin til døende patienter, de har jo ikke brug for det. Næ, så hellere give dem noget placebo, og beholde de gode ting til personalefesterne. Hrmpf...

Bob har en god ven der er læge. Han har tilbudt at skaffe noget bedre. Men det har Bob afslået, ligesom han har afslået overraskende mange tilbud om hjælp til indkøb, og kedsomhedsafværgende besøg. Det er jo meget rart at vide der er folk som gerne vil træde til i en nødsituation. Det kunne også være mægtigt rart at finde ud af hvorfor Bobs standardsvar har udviklet sig til "Nej, det behøver du ikke, jeg klarer mig fint. Men tak, det var sødt af dig". Lige nu kunne det nemlig være meget rart med lidt besøg. Men okay, så skulle Bob jo nok rydde op, og det gider vi ikke lige nu.

Men hey...hvor er alle de flinke folk henne i hverdagen? Bob gider ikke rigtigt det der med at købe ind. Hvorfor tilbyder folk ikke hjælp til det i hverdagen? Hvorfor skal de absolut vente til man ligger og holder fast i livet med det absolut yderste af sine nedbidte negle? Det ville da være for lækkert med folk til at købe ind. Dagligdags indkøb naturligvis, sko og tøj ville Bob naturligvis ikke lade andre klare.

Hvis Bob kunne få hjælp til dagligvareindkøb ville hans liv være perfekt. Eller næsten perfekt. Så ville han kun mangle hjælp til at rydde op, gøre rent, lave mad og tage til familieting. Men SÅ ville livet også være perfekt. Jubiii....


Hmm....måske også lidt hjælp til at slukke fjersynet? Bob er 4 National Geographics og to Adventure World bagud, og han kløjs noget i "Hellligt blod, hellig Gral". Det plager ham, så man skulle mene at disse dage på langs ville være en kærkommen lejlighed til at få indhentet det forsømte? Men næ nej...Bob tænder trofast for fjernsynet og computerne, og får derfor ikke læst så meget som han gerne ville. En ren skandale, især i betragtning af det markante fravær af interessante tv programmer i Bobs fjernsyn (Og Bob kører ellers fuld pakke). Hmm...Bob må vist hellere tage en alvorlig snak med sig selv, men det må blive senere, nu er der Elton John special på VH1.

Bob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lørdag aften for en dødeligt så er publiceret 20/05-2006 22:28 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.