18 år siden

Kæft det er svært at være en man

Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Kære DagBob

Hvordan skal man dog løfte det tunge åg det er at være en rigtig mand i et moderne samfund, når man skal belastes af stærkt demaskuliniserende mavesmerter, efter noget så sølle som en forbandet blindtarmsoperation?

Det er nu 8 dage siden Bob på mest modbydelig vis blev sprættet op, så lægen kunne flå løs i hans tarme og rive dem ud efter forgodtbefindende, og Bob må tilstå, at han finder det ganske urimeligt, især med alle de penge han betaler i skat, at han stadig skal hutle sig igennem tilværelsen som en moderne version af Quasimodo, og vandre invalideret, forkøblet og foroverbøjet rundt på gader og stræder.

En Blindtarmsoperation er altså, kære krop, et forholdsvist simpelt indgreb, som du burde være kommmet dig over for længst. Men det lader til, at Bobs krop ikke har fulgt exeptionelt godt med i timerne, for den har da vist ikke helt fattet, at Bob for længst burde have været i stand til at hoppe rundt og være smertefri, hvilket gør det forbasket vanskeligt at være sej og maskulin, for det gør altså herre nas hver gang Bob bevæger sig, og selvom Bob blot slæber på sin bærbare, er det nok til at sætte tempoet helt ned i "virkelig gammel mand med ledegigt, stok og alt for meget fritid" niveau. Ikke just imponerende for en ellers forholdsvist aktiv og veltrænet muskelmaskine som Bob.

Men hvad skal man stille op? Det er jo evident, at Bob ikke er en klynkende kylling. Bob er uden tvivl udsat for historiens mest massive angreb af "postblindtarmsoperation" komplikationer, men man kan jo ikke rende til lægen i tide og utide, bare fordi maven buler lidt underligt, gør ondt ad helvedes til, og generelt bare opfører sig som et lille fornærmet møgbarn. Det er nok en mandeting, men den slags gør vi altså ikke bare. Det skal jo nok gå, og måske om nogle dage, nu skal stingene også ud og alt det der.

Så Bob går rundt og ligner en der ikke er så maskulin igen, men heldigvis ved alle jo godt, at sådan forholder det sig slet ikke. Bob er jo nærmest "kongen af mand", selvom det altså ikke lige kan ses i disse dage.

Bob - Fortørnet, utilfreds, vred.....og mega sej og maskulin

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kæft det er svært at være en man er publiceret 25/05-2006 21:45 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.