I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Kære DagBob

"Hold nu kæft for satan da kone, det går jo nok altsammen". Bob er på tur med familien, der er alt for mange frustrerede og bekymrede kvinder i flokken, og det irriterer Bob fælt.

Bobs mor er tydeligvis ikke meget for at køre bil, så hele turen fra det nordlige sjælland til Marielyst, foregik med hendes små nervøst betingede udbrud fra bagsædet. Slap nu af dame, der sker jo ikke noget. Vi kører ikke engang for stærkt. Kunne måske forstå det hvis vi lå og fræsede afsted, kørte dødskørsel osv. men vort fædrende ophav kører såmænd rimelligt tilfredsstillende....medmindre man altså er gift med ham, så stoler man åbenbart lidt mindre på hans kørsel.

Vel ankommet til Marielyst hooker vi op med resten af selskabet, som blandt andet består af en 4 årig pige og en mormor. Hold da kæft en forestiling. Så må pigen ikke gå på trappen, så må hun ikke stå ved gelænderet, så skal hun sætte sig, men nej nej, ikke der. På vej en tur ned for at handle (hvorfor skulle hun overhovedet med til det?) må hun endelig ikke gå for langt, for hun kunne jo komme til skade, og "hvor er hun nu" lød mindst hvert 3. minut fra den dybt bekymrede ældsteborger i familien. En trend der iøvrigt er fortsat tilbage i huset. Altså hvor langt kan en 4 årig løbe, når vi er i et hus på 4 værelser? Lad hende nu være lidt i fred. Med hendes behov for opmærksomhed, går der nok ikke længe før hun kommer rendende af sig selv, hvis hun altså skulle få lov at være ude af syne i mere end 3 minutter.

Om Bob har for lidt forstand på børn, eller han bare er røget lige lukt ned i en familie med neurotiske træk som fællesnævner, det ved han ikke, men han er da allerede, efter blot 5-6 timer, godt træt af det.

Ahhh...Bob egner sig nok bare ikke til det der familieræs. Bob er nok mere "lad os nu bare slappe af og se hvad der sker" typen, hvor familien virker en anelse mere opsat på at barnet skal være under skarpt opsyn mest muligt af den tid vi er samlet.

Ikke fordi Bob ikke tænker en del i, og over, sit eget liv, det gør han jo. Bob vil da heller ikke helt afvise, at han nok nærmest går i den modsatte grøft i ren protest, og bliver temmeligt meget mere "lad nu barnet selv lave, og lære af, sine egne fejl" agtig, når han møder denne Berlinmur af frygt og bekymringer. Muligvis ikke så modent, men hvad skl man gøre? Med Bobs barnløse baggrund har hans idéer om børneopdragelse jo næppe specielt meget vægt, i selskab med kvinder der sammenlagt har født 12 børn og lagt ryg til et mindre antalt børne/oldebørn. Så Bob opgiver at kommentere, korser sig i sit stille sind, og glæder sig det bliver søndag, og Bob igen kan få lov t nyde sin egen sofa i fred og ro, uden indblanding fra andre. Aaaaaahhhhh......

Bob

PS: Jubiiiii...Bob har købt sig til et nyt og bedre liv, for kun 399 kr. i Netto. Fandt lige en DAB radio. Så nu kan Bob høre musik i radio derhjemme, så han ikke behøver at tænde for fjernsynet, og dermed får Bob helt sikkert læst meget mere, hvilket vil gøre ham til et mere helt menneske. Jepper!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget KVINDER!!!!! er publiceret 26/05-2006 20:01 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.