18 år siden

Hvem er dog de mennesker der drikker sprite rent?

Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Kære DagBob

Bob er jo på famøs sommerhustur med familien. Efter hård dag med sofalægning, middagslur, afbrudt landskamp, fødselsdagsmiddag og div. magtkampe blandt kvindfolket, fandt Bob det på sin plads at trække sig tilbage og nyde Richerd Gere og Edward Norton i Primal Fear. Dynen blev fundt frem og sofaen arrangeret, således at Bob var i den perfekte position i forhold til alteret. Nu manglede kun en cola. Altså en rigtig cola, ikke en af de der discountefterligninger man efterhånden kan købe i alle mulige afskygninger.

Bob søgte forgæves efter en sådan i køleskabet, og måtte skuffet konstatere, at hans familie nu officielt havde ramt et højdepunkt på "bonderøvsskalaen". Istedet stod der en dåse Sprite. Hmm...Bob har da tidligere drukket dette mærke, dog altid med vodka i, men nu hvor det var eneste tilgængelige mærke, måtte Bob prøve det.

Fy for satan da en oplevelse. Sprite er da overhovedet ikke værd at drikke rent. Der burde helt klart stå en advarsel på etiketten: "Dette produkt er kun til blanding med alkohol"

Spørgsmålet er om der i virkeligheden findes mennesker som drikker det rent, og for deres egen fornøjelses skyld? Det forekommer Bob, at tanken er helt og aldeles absurd, men i en verden som vores, kan det jo alligevel ikke helt udelukkes. Et signal der understøtter teorien, kunne være at man jo kan købe Sprite i relativt små mængder. Når Bob skal blande, køber han kun i større portioner, eksempelvis halvanden eller to liter på en gang, men Bobs smagsprøve var en tysk importeret dåse med kun 33 cl. i.

Hov vent...ahhh...nu er mysteriet opklaret. Det er da tyskerne der drikker det sprøjt rent. Puha....troede lige det var danskere. Nå, men tyskerne kan man jo tiltænke hvad som helst, de har jo trods alt ansvaret for min. 1 verdenskrig (selvom jeg ikke helt forstår hvorfor det er, at vi altid tillægger Tyskerne al skylden for en gal Østrigers handlinger? Burde Østrig ikke inddrages i den sammenhæng?), min. 1 omgang jødeforfølgelse og så også sauerkraut. Især sauerkraut...og bundesligahår. Hvilken jammer. Bob kan lige se det for sig: På en motorvejscafé ved den tyske autobahn sidder Heinz, en fedladen tysker med langt nakkehår, overskæg og strit i toppen, mens han spiser sin sauerkraut og drikker sin Sprite. Typisk de tyskere.

Hvis det endelig var, at der skulle findes danskere med den slags tilbøjeligheder, Sprite altså, ikke nakkehår, så måtte det da være dem der har kat. Det er sgu´da mærkelige mennesker....er det ikke?
Ikke at alle mennesker med kat nødvendigvis drikker Sprite, sådan er det jo heller ikke ment, men umiddelbart tror Bob bare, at der er en sammenhæng mellem sprite i portionsstørelser, og folk med kat. Det er jo to så åbenlyst normafvigende minoriteter i vores samfund, at man da let kunne forestille sig, at der var personsammenfald?

Bob - Helt fri for fordomme, og selv temmeligt perfekt ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem er dog de mennesker der drikker sprite rent? er publiceret 28/05-2006 10:17 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.