Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
hm... har ikk skrevet her i lang tid, men kom lige i tanke om det da jeg hørte en sang... Sangen hedder antihelt med niarn, ikke at jeg normalt er specielt glad for niarn men den her er nu meget fed...

der er sket så meget siden sidst, ved ikk helt hvor jeg skal begynde... men vel med overskriften "1 måned tilbage" betyder flere ting..
om omkring en måneds tid er min efterskole slut, der er kun læseferie og eksamner tilbage - havde tænkt mig at læse så meget til den fysik eksame så jeg var forberedt(har jo sovet hele året) - men alle unge kender det jo godt... man kommer aldrig igang... og det er jo kun 10. klasse so who cares!?

- en anden ting der sker om ca. en måned er min lillebror flytter hjemmefra, ja de har efter 3 måneder fundet en plads til ham.. desværre er det helt oppe i helsingør.
Desuden kan det også være min storesøster og hendes kæreste flytter sammen i Roskilde om en måned(en lejlighed er pludselig blevet ledig, og MÅSKE for de den.

alt det her gør en lidt deprimeret... alt ender på en måde om en måned.. efterskolen er uden tvivl det fedeste jeg har prøvet... alle de venner man har fået derovre, og med et er de væk.. vil selvfølgelig holde kontakten med så mange som muligt... men det er svært og holde kontakten til over 60 mennesker men virkelig holder af...

er også begyndt og ryge en del fed.. så sent som i fredags røg mig en ven 6 gram... det er altså lidt for meget, også bare det jeg ryger stort set hver weekend, og har også trukket nogle andre ind i det.
- ryger med nogle herhjemme, ryger med nogle oppe på efterskolen... sidder og kigger på en 4 grams klump... det er bare svært og beskrive hvordan man får det... i den her tid når man konstant er nede fordi alle mennesker omkring en forsvinder så hjælper det. - der står et sted hash hindrer fysisk smerte, men også psykisk!
-du bliver bare så.. ligeglad med alt når du ryger, nej ikk ligeglad men du tænker ikk over det - og hvis du gør bliver du ikke ked af det over det!
- tror jeg vil skrive et digt eller et eller andet crap om det...

For et år siden var jeg den syg kloge dreng i skolen, kom ud med et gennemsnit på 9.6 til årskarakter og nogenlunde det samme i eksamen.
-nu tror jeg mit gennemsnit er omkring 7.5, gider bare ikk skolen mer, kan ikk tage det seriøst... ved ikk omjeg er blevet dummere af det fed der, vil jeg ikk selv sige - er bare for trær af alt til at gide skolen.

i hvert fald vil jeg prøve at skrive mere regelmæssigt igen


Tyreal

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1 måned tilbage er publiceret 28/05-2006 11:49 af Kenn K. Christiansen (Tyreal).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.