"Hold kæft hvor er du voksen"

De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Så er der gået lidt tid igen og jeg har lidt at skrive om.
Jeg er gået ind i min vinterferie, men har egentlig bare erstattet skolen med arbejde.. er blevet forfremmet til 1st assistent, frem for kasseassistent... \"WUHUUUU\".. 5 kroner mere i timen, og nu er jeg åbentbart moden nok til at have en NØGLE :O
Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det mere.. nogen gange er jeg absurd glad, andre gange er jeg fuldstændig nede.. jeg tror at jeg egentlig har det godt, men jeg føler der mangler noget.. jeg har i lang tid troet det \'noget\' var en benstemt pige fra min klasse, men jeg er ikke så sikker længere.. jeg tror bare jeg savner selv at finde en kæreste, vennerne har efterhånden allesammen en nu, og den der nærhed, intimitet og ærlighed overfor et andet menneske savner jeg vel et eller andet sted.
Jeg er i tvivl nu om jeg egentlig kan lide hende her pigen.. hun er rigtig sød, men det er der sgu så mange piger der er.. og til tider kan hun bare være så fucking voksen..
Piger er mere modne end drenge, sådan er det bare, men det betyder ikke at vi skal have slået \"hvor er i barnlige\" i hovedet hele tiden.. jeg kommer til at tænke på den der scene i Anja og Vikor hvor Anja råber \"hold kæft hvor er du barnlig\" hvorpå Viktor svarer \"Og hold kæft hvor er du voksen\" - det er situationen i en nøddeskal... livet skal selvfølgelig tages seriøst, men hvis jeg sklle sidde og lytte til alle timerne på gymnasiet kom jeg aldrig igennem.. jeg har behov for at kunne fjolle og nu engang imellem være \"en barnlig drengerøv\" som hun kaldte mig her forleden..
det irriterer mig hun skal spille så pisse hellig, jeg sidder heller ikk og ser ned på hende når hun snakker med siddemanden i timen!
Jeg ved jeg er klogere end hende, mit gennemsnit er 3 karakterer højere end hendes, hvorfor kan hun ikk bare koncentrere sig om sin egen uddannelse og lad mig passe min..

- Men udover denne ene lille ting er hun som sagt rigtig sød, og rigtig RIGTIG god at snakke med om stort set alt.
men det går mig altså bare så meget på at hun skal sidde og rulle øjne af os(mig og drengene) når vi gøgler lidt rundt.. at hun skal virke så... overlegen, arrogant og bedre end os.. det er hun ikke, jeg kan sagtens være pisse fucking voksen når situationen kræver det, men når den ikke gør det, er der ingen grund til at være det... gymnasier er fyldt med folk som er seriøse og har så pisse travlt med at blive åååh så fucking voksne, det er til at blive syg af.
måske er det fordi jeg ikke er parat til at blive voksen, eller også er det bare fordi jeg allerede har indset at ungdommen ER livet, jeg nyder jeg ingen forpligtelser har(i forhold til \'rigtige\' voksne), noget ansvar eller lignende... jeg skal nok få travlt og stresse rundt når jeg bliver ældre...
jeg VED også mine karakterer er FULDSTÆNDIG ligemeget, så længe jeg består - OG hvis når jeg er den 4 bedste elev i klassen, karaktermæssigt, når jeg fjoller rundt og hygger mig så er der da intet og frygte...

nå.. jeg gider ikk bruge min usle, alt for korte, ferie på at blive sur... jeg går ud og får en restitutions bajer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Hold kæft hvor er du voksen" er publiceret 12/02-2008 00:34 af Kenn K. Christiansen (Tyreal).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.