Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
så blev det weekend igen, og den var helt booket. fredag var der gym fest, lørdag var der arbejde fra 8-18, og så 18 års. Der var altså lagt op til en rigtig fed weekend.
Nå, fredag aften, mødes med gutterne inden, får høvlet et par bajere ned, helt sikkert, vi kommer til gymnasiet, kommer ind hilser på folk omkring mig, køber en øl, finder 1 sofa, sætter mig. Allerede inden vi var været der i 10 minutter har T findet en pige, eller rettere hun fandt vist ham(og holdte godt fast på ham hele aftnen). Så D og mig fyrer den af alene, kareoke, dans, shots det hele...
Nå.. et par af damerne fra klassen kommer og sætter sig, den ene har D siddet og snakket med de sidste 4 fester(han påstår dog selv han ikke er interesseret i hende) og den anden.. tja der har ligsom ligget noget i luften på det seneste mellem hende og mig.(føler jeg i hvert fald)
umiddelbart havde jeg tænkt mig at hjem ved 11 tiden da jeg jo som sagt har en 10 timers vagt lørdag - og bag efter skal til fødselsdag.
nå vi drikker og bliver allesammen godt i hegnet og på et tidspunkt skal jeg ud og ryste snablen, og der møder jeg så M, som lige er ankommet. så tager han og jeg over og tager noget og drikke, og da vi kommer tilbage er de D og damerne væk. vi giver os til at lede efter dem og finder overraskene nok D og hende damen siddende ved et bord hvor de (igen!) snakker. da vi ligsom har set det før går vi igen. så finder jeg hende pigen igen, lad os bare kalde hende anne, som er sammen med en anden tøs fra klassen. for at gøre en (meget) lang historie kort bliver hun monster fuld, anne altså, og vildt kærlig. hun kysser og kysser, men jeg tænker hun er alt for fuld og er ikke sikker på om hun egentlig ved hvad hun laver... som den perfekte gentleman jeg er får jeg skaffet hende et lift hjem, da festen lukker(jeg er blevet 2 timer længere end jeg havde sagt jeg ville), og i det hun skal til og afsted kysser hun mig igen, og igen og igen og bliver bare ved.
jeg gengælder ikke kyssene, enten er jeg for fuld eller også tør jeg ikke.. det er nok en blanding.. samtdig er jeg også bange for hun "kun" vil have noget med mig den aften.
anyways vi skal hver sin vej og jeg siger farvel, hun skriver så tak for en dejlig aften og hun er glad for mig, og jeg skriver noget i stil af det samme og hun skriver hun er meget glad for beskeden.

jeg tager hjem, sover 5 timer, og tager på arbejde, stadig rimlig beruset. jeg sidder i kassen det meste af dagen, de første 3 timer er slemme.. hovedpine, det hele kører rundt, kun kaffen holder mig kørende.
så får jeg pludselig tanken at for første gang i mit liv har jeg faktisk lyst til en kæreste. jeg sidder og forestiller mig præsenterer hende til mor og far osv.
da jeg får fri tager jeg hjem, spiser, tar et bad, D og T kommer(jeg bor tæt på festen) D fortæller han (endelig) var sammen med hende pigen og de havde kysset lidt.. han lader som om han ikke kan lide hende, men hvis han ikke kunne hvorfor har han så siddet og snakket med hende så mange gange. det hænger måske sammen med hun ikke er særlig intelligent og tit bliver drillet af drengene i klassen(ok også lidt af mig engang imellem) og han fortæller de (ham og damen) også har bemærket der er noget mellem mig og 'anne'. inden i glæder jeg mig meget til at se hende, men viser det ikke. et eller andet sted er jeg vel for bange for at blive droppet af hende.vi ankommer til festen, giver gaven, siger tillykke, hilser på alle, jeg får drukket noget cult shaker for at vågne op.

det tager ikke lang tid for D og hende pigen, igen at finde sammen, T har fundet tøsen han vil score i aften, og så sidder jeg der..
anne ankommer, ser træt ud, uoplagt, nærmest trist. før jeg for sagt noget til hende siger hun at hun var meget fuld i går og det ikke var fordi hun ville overfalde mig, jeg siger det er ok og at jeg da ikke havde noget imod det. vi ladder den ligge der, og pludselig skal hun hjem.. og jeg har hverken fået sagt eller gjort noget, og hun virker slet ikke interesseret. hun tager hjem og jeg får vildt neder på - desuden er jeg ikke specielt fuld, og meget træt.
klokken når ikke at blive mere end 1 før jeg går.

jeg har lyst til at fortælle hende her pigen at jeg faktisk rigtig godt kan li' hende.. men så kommer den der møg tanke "hvad nu hvis.." - hun ikke kan li mig, hun gør mig til grin. den bedste måde jeg kan udtrykke det på erat jeg er bange for at tage min jernskjorte af, sætte mig selv i en situation hvor jeg virkelig kan blive såret - noget hvor jeg ikke kan gøre noget ved det.

jeg er i tvivl om hvor jeg har hende.. på den ene side snakker vi godt sammen og har det sjovt sammen, og hun var mildest talt helt vild i fredags(der var hun også stiv, men jeg ved da fra egen erfaring at til visse ting skal der drikkes mod til.
på den anden side spørger hun mig om ting som.. ja i fredags spurgte hun f.eks. om hun skulle gå i seng med en fyr kun pga. af hans udseende, eller om det var forkert(hvorfor spørger hun mig om det?!), og nogle gange kan hun virke så ligeglad - og hun har indirekte sagt at hun ikke er interesseret...
så hvordan skal kvinder egentlig forstås.. giv mig noget insider-viden, en brugsanvisning.. SOMETHING. (råd, kommentarer eller lignende modtages meget gerne!)

This is my December
These are my snow covered dreams
This is me pretending
This is all I need

And I
Just wish that I didn't feel
like there was something I missed

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinder.. hvordan skal de forstås... er publiceret 16/12-2007 16:24 af Kenn K. Christiansen (Tyreal).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.