Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
har bare været hjemme i dag, lavet lektier så jeg ikke behøver at lave noget i weekenden... *tur til sverige*.. har været oppe og købe rationer i fakta.. 101 kr, 30 stk - og så er der 32,5 i pant.. hvis jeg vælger og tage dem med hjem igen :)

- vi har hver givet 300 kr til mad, altså 2400 til mad, og overskydent til sprut.. vi har også fået sat kanoen ud, og hvis vejret er til det skal vi ud og ro på de store svenske søer... man skal ikke tro vi kun tager derop for at drikke!

- kender i det når man forbinder en lugt med et sted, eller en situasion?
da jeg kom ud på toilettet lugtede der af vådt tøj... det mindede mig om N4, mit efterskole værelse.. dengang vi havde været ude i sneen og var helt gennemblødte... jeg savner det bare så meget... alle sammen, hver og en... kan slet ikke vente til den 8. hvor der er julefrokost!
- kom til at tænke på en af drengene.. han hjalp mig så meget.. hold kæft jeg savner ham... gik ind på hans dkbn profil(et sted hvor man kan se billeder fra folk der har været i byen, www.dkbn.dk - denmark by night )
- kiggede ind i hans privat galleri.. der fandt jeg et billed af mig hvor der stod noget med "hold kæft jeg savner dig".. blev fanme helt sentimental.. han var en af dem som jeg virkelig bare sagde, ham der holder jeg kontakten med.. det gør jeg da osse.. ser ham bare ikke.. han bor et stykke op på nordsjælland, det tager 1½ time at komme derhen fordi det bare er på landet... Nikolaj... hold kæft jeg savner ham!
kunne være så fedt hvis han læste det her..
ved ikke hvorfor, men når jeg får det dårligt inden i får jeg lyst til en øl - og nu har jeg jo lige 30 stk's på værelset så sidder lige med en nu..

nikolaj, jeg sidder og pimper en bajer og tænker på dengang på efterskolen.. dengang hippie Camilla valgte og rejse fra efterskolen, og du faldt i søvn og ikke nåede at sige farvel til hende, der da jeg mødte dig nede i elevbyen og jeg spurgte om du var ok.. du svarede nej, jeg spurgte om du ville snakke om det, du sagde nej... jeg lod dig gå... skulle jeg ikke have gjort... jeg skulle have snakket med dig om det..
jeg tænker på dengang oppe i hemsen, hvor jeg var ved at falde fra stien - der hvor vi bare havde røget alt fornuft væk... jeg tænker på dengang i sommerferien hvor dig, mig, sanne og mia var hjemme hos dig... fuck det var fedt
- jeg sidder og tænker på hvor meget jeg egentlig savner dig... hold kæft det bliver fedt til julefrokosten!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hviledag inden etapen er publiceret 08/11-2006 22:41 af Kenn K. Christiansen (Tyreal).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.