Gensyn med de gamle drenge

Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
8 timer, 20 minutter siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Jeg har fri i dag, lærene har noget pædagogisk dag eller sådan noget.. er i hvert fald lige vågnet, og har bare haft den fedeste aften længe.
Det var meningen jeg skulle have været i byen i KBH i går, men sprang fra i sidste øjeblik... hold kæft jeg er egentlig et dumt svin at gøre det, men jeg var bare så træt... havde fået sovet 6 timer og så havde jeg bare haft hovedpine hele dagen, og var slet ikk klar på det - men det hjælper ikk på jeg har det dårligt med at springe fra, og jeg kunne hører mine venner blev skuffede...
- jeg skulle have været i KBH med gymnasie vennerne, altså de nye venner... så henad 8 tiden sad jeg og så en film, da min aller ældste ven kom forbi.. lyder klamt men.. hold kæft jeg elsker ham sgu :D... tror vi har kendt hinanden siden vi var 5, boede på hver sin side af vejen - han flyttede så til den anden ende af byen for 2 år siden efterhånden. Anyway da jeg var på efterskole fik jeg ikk set ham så meget, og nu på gym har jeg jo ikk tid til, at i dagligdagen tage hjem til ham, så han ringer næsten hver anden dag og siger "hey champ, kommer om 5 minutter.. vær hjemme" - det er så fedt at han kommer, han har tid til det, overskud og det hele... fx. D en af mine andre RIGTIG gode venner ser jeg en gang om måneden nu... i hverdagen kan jeg ikke, i 2 af weekenderne er han hjemme hos sin mor og far(plejeforældrer), eller hos sin kæreste.. er sgu bekymret for ham.. han klarer sig ikke for godt.

- nå men min bedste ven kom forbi i går, hvor vi sad og snakkede, kiggede på biler, snakkede om kørerkort, det er jo snart tid, osv. Hvor han pludselig siger... J har sgu da også 18 års fødselsdag i dag! - havded sendt ham en sms tidligere, og prøvet at ringe men han tog den ikk... J er også en af de gamle drenge som jeg ikk ser så meget mere... ingen tid til det - F(min ven hjemme hos mig) ringer til ham "Hva så, tillykke, hvor er du, hva... var det sådan du giver en lille grøn en nu når du er voksen? - fint vi kommer nu"
- 10 minutter(ja der er kun 10 minutter hjem til ham på knallert, og alligevel ser jeg ham ikke) efter er vi hjemme hos ham, der holder LK's bil, S'bil, K's cykel, M bil - hele slænget er der jo!!!
alle de gamle drenge jeg aldrig får set.
vi kommer ind, hilser og siger tillykke til mor og far, og sætter os ind i stuen til de andre.
Der sidder vi så... Landmanden, autolakeren, de 2 mekanikerer, HF'eren, tømren, og mig, gymnasiasten... fanme en sjov flok - og hold kæft hvor har jeg savnet dem!
- de ser hinanden tit, håndværkene.. de har tid nok, når de har fri, så har de fri.. ikke noget med lektier.. der er bare mig og HF'eren der er gledet væk.. så da vi ankommer bliver stemningen løftet lidt mere... der bliver sat en lille øl på bordet, lidt kage osv... vi har det SÅ sjovt - kunne blive der for evigt.. var der i 4 timer, så var det hjem ad... de andre skulle jo op i dag

- det fedeste var at lige inden jeg tager afsted tager J, landmanden, fat i mig... "hva... hva skal du i weekenden? - du skal sgu da med til sverige!"

op i sommerhuset, en hel weekend.. YES

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gensyn med de gamle drenge er publiceret 08/11-2006 11:05 af Kenn K. Christiansen (Tyreal).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.